Saturday, August 15, 2009

Nestle Family Day 09

Sunburn!!! Tu lah benda 1st aku ckp balik dr family day ni. Adoi!!! Cukup x suka bila tina warna bertukar gelap!!!!
Masuk je kat Thistle Resort Port Dickson mata aku terpegun dok tgk kata dlm hati, lawa nyer!!! patutlah 1 malam bilik nyer mahey..taraf 5 stars. Aku 1st time joined family day ni n aku rasa Ok gak le coz ramai yg pergi ni 1 kepala.. Sampai2 sana jer dh kene paksa masuk telematch!!! Teruja sebab lama x jd gila mcm ni hahahah!!!

Kami sempat merogol pokok kelapa ni secara berjemaah!!! hahahahha

Game "sapa panjang dia menang"... Semua nk masuk group aku coz leh menang le kunun! K.Ina yang dr group asal sanggup tglkan group tuh nak joined group aku akhirnya group yg ditinggalkan menang..Nyesei ye kak....ahhaa..pasei apa kita x menang??? rasa dh cukup panjang???


Walaupun panas....senyuman senantiasa terukir coz nak pose!!!!


Nama game ni "ting tong" Mula2 larik n pusing 5kali pehtu larik g amik kwn kt dlm group tuh.. yang kelakarnya, K.Ida silap amik org group lain pasei dah fening2 lalat..hahaa.. Aku plak larik maintain walaupun sebenarnya aku rasa aku larik dah mcm hindostan!!! haha.. pening siot tp enjoy!!!
Da;am keletihan da kepanasan kami sempat posing...wajib nih!!!

3 comments:

rizz said...

sukaneka! hehehe

Cptshah.com said...

Thistle Resort Port Dickson??
sebelah mana yer?
cam best je tempat nie..
leh wat family day tahun depan..
aktiviti pun cam best..
besh3x

shandye. said...

takde apa nk cakap.

cuma aku suka lagu kat blog ko. bley? ngee....

Related Posts with Thumbnails