Saturday, March 20, 2010

Suprised!!! Happy Birtday to Me....

Terkejut... Terkesima... Terlopong...

Ituler yg jadi kat aku pada mlm before 18hb March baru2 ni... B'day eve aku yg semuanya dh member2 aku rancang seminggu... Nak tau behind the scene???
Last sunday aku tgk muvie ngan K.Diana, Wanie & Boy n then after tgk muvie ada sikit ah krisis yg terjadi... Konon puncanya aku lah yg mencetuskan kontroversi... Mulai esoktuh si Boy diam x msg2 n ignore aku, Si wanie plak emo dan kami gadoh kejap... Aku cam rasa x sedap hati... Napa semua ni jadi ek??? Punca aku kew??? Ari2 aku x sedap ati and aku ngadu kat Kuchai... Chai cakap biarkan...kita tgk sampai bila Boy nak jd cam tuh... Aku pon x msg n contact Boy & dia pon ignore terus aku. Busuk2 pon dia akan msg updated paperjerlah... Aku pon anggap dia bz tapi setahu aku dia x de shooting..... Dah aku negatif!!! Almaklumlah pendengki2 ramai kat sekeliling aku ni... Aku ngadu kat Wanie balik kije 17hb tuh....Wanie cakap biarlah.... adalah tuh...

Aku balik cam biasa mandi..makan...dok umah sambil on9...Rasa x sedap ati tuh ada... Chai msg tanya kat mana...dah mkn kew?? aku pon ala2 majuk n layan x layan jer... So dok main tenet jew... Pastu si wanie yg esoknya nak g JB outsation call aku tanya esok free tak mlm... Member2 nak ajak lepak..akupon cam x nak lah.... Aku ckp malas ah..x pe lah..walhal majuk ni ngan Boy, dia & Chai... Dlm hati berdetik "diorg ni x igt aku ker???"
Selang bape minit pintu umah diketuk...Aku ngan muka x siap sbb x sedap ati + x sihat bukak pintu tetiberrrrrrrrr...... "SUPRISEDDDDDD!!!!!" Muka boy pegang cake brownise sambil petik lighter (ganti lilin) with Chai, Wanie, Eg, Kimi & Farid dok nyanyi depan pintu.... "Happy Birthday To U......" walapun lagi bapa jam jer lagik.... Argghhhhhhhhhhhhh!!! Wakenabeb!!! AKu tertipu.... Terus aku marah Boy & Chai juga Wanie...hampehhh!!! Berlakon sgt!!! 1st time aku kene Bom Bom Bang Hanjing ni... Argghhhh......... Gugur jantung... Plan si Boy, Chai berpakat hgan Wanie seminggu akhirnya buat aku sebak n eppy... Thanksss Guys & Love U All.... Muahhh!!!
Muka aku yang ntah apa2 (maklumlah dok umah) n muka terkejut.... Aduss...

Birthday Boy terkesima sbb kene kezutan tapi Boy yg over hahaa.... Macam bday dia...
LOve u Boy & Wanie... Korang mmg nak jaat.....


Posing hebat dari 6 Jejaka... Farid, EG, Boy, Chai, Kimi & Me....

My Wanie Bunny..Thanksss dear!!1

Chjai , Me & Kimi...


Muka kekenyangan.... Sempat si Boboy updated Fans page & FB.......
Jutaan terima kasih buat family, semua cousins, teman rapat, sahabat dan teman2 cyber yang wish my birthday ngan kol aku siap nyanyi, sms, ym & wall FB. Semuanya amat aku hargai. Yang lupa thankss sebab at least korang wish belated..X per maybe bz... To manjer Happy Birthday 19 March... manjer, tahun ni Iqram x silap wish kan??? Pada yang bg prezent, member opis thankss, Along, pyan & Hymie thankss for the roses, Zaniza the keropok & Tedd too... Boboy, Wanie & Chai....aku sgt2 hargai kezutan ini...

4 comments:

asna ashraff said...

nyum nyum... nak cake!!! :P

CaPt Shah said...

wah..
ur besday ke?
belated besday..
semoga panjang umur n dimurahkan rezeki..
adeh..
camner leh terlepas pandang nie..
hehehehe

Mr. Ed Yidrusz said...

huhuhuhu..
beshnye...
happy bday bro...
may god bless u...
:P

Afzainizam said...

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails