Monday, March 24, 2008

My Birthday "Snow"

Thanks pasa semua yang menjayakan birhtday party aku yang sederhana tapi meriah.. Theme "Snow @ white"..y???sesuci hatiku..cewahh.
Bertempat di Red Box Karaoke Sogo..semuanya gigih menumbangkan suara masing2...Wan & shaft 1st time jejak kaki kat sini..Sajer jer aku ubah selera...Balik2 Yow Chuan ajer, musan gak kan...Kasi tempat selesa sikit lagipun aku kurang sihat lagik..

Yang x bestnya, time2 ni lah tune suara aku larik..Since jumaat malam tekak aku sakit dan sore aku x de..Uwaaaaaaaaa..aku x dpt menyanyi dgn baik...Semua cam bengang yer dgr aku nyanyi..Kata deme umpama Godzilla nyanyik..takper..takper...!!! Kasi can korg hiburkan besday boy ni..

Ada ahli baru si Danny...erm..leh tahan sore dia.."Danny, kita p lagik ek..i kompomkan i leh nyanyi lagik gan u lagu yg i suka yg u nyanyi tuh..kita duet ok???"Lagu Farish "Mahligai Bernama Cinta..."..Wan..alamak..rakan duetmu x dapat nyanyi dgn baik..Yang pasti 4 lagu jugalah kita duetkan walaupun sore aku nan ado..

Tak habis disitu, lepas sajer karok..we all g ker Dewan MPPJ utk Konsert 1st Akademi Fantasia...Thankss tu Mimas & Husband juga Mak Ndak n Pak Ndak bg tiket free ( motiff Mak Ndak bg no suami dia slah????)....Af kali ni??Tak tau nak komen apa coz baru jer kan..Aku suka Nadia & Rizz..but..ntahlah.maybe leh tukar selera isok2..

Wish me good luck n sukses in my life...Love.. .::Eddy Banod::.


Apau yg gigih nyanyi, Esh, Me, Wan & Shaft..thankss to Danny coz snap this pic

Danny yang nyanyi lagu yg mmg ler aku suka bangat... mencari2 sapa gerangan yg tau nyanyi lagu ni dgn baik.. lagu "mahligai bernama cinta"..and wan..sowey kek x baper best..(carut ek????)

Malaysian Next Top Model...Opss..ni semua tenaga pengajar tau...

2 comments:

last call wan said...

iyerrrr banod...
kita g lagik nanti...
hehehehehehehhe..
epy buzday k...

peanutbutter said...

mcm ku kenal baju simson tiew..

Related Posts with Thumbnails