Monday, September 15, 2008

Kerinduan...Buka Puasa AKA Gathering

Kalau tahun lepas kami buat majlis ni di Monterez Club yang ala2 ekslusif sikit 9takleh nak huru hara cam gampaing), tahun ni kami pilih Restoran Nelayan Titiwangsa. Tempat yang agak terbuka so x saperlah kisah nak jadi apapun sebab kali ni peserta mmg ramai dan semua kalu cakap nak tempik2...so x le malu sgt.

Aku datang agak lewat sikit(x le sgt lewat cz lom time buka) sebab ada musibah yg terjadi antara aku n Manjer..syyhhhh!!!!Rahsia...hehehee....Sampai2 jumpa kengkawan yang dh mcm hari raya setahun sekali baru dpt jumpa...Dok cari2 gak mana table we all.Pada jauh aku nampak lembaga kuning yg tinggi. Ha!!!!tuh pun Tort, ingat x dtg...huishh!! penat pujuk sebab windu sgt nak jumpa dia...So apa lagi sesi pelok2 ngan semua sbb rindu amat sgt n dalam time berbuka sambil snap2 gambiau smpat gak tanaya apa perkembangan memasing...Kelakar ler mcm2 kijer ada...Tort jer yg nmpaj ke arah apa yg kami study dolu & Suria yg maintain ngan Meltrowelth dia.. Bak kata seseorang tuh bayaran kat Nelayan RM35..Makan cam harga RM5 & RM30 tuh jumpa kwn2..Sialan ramai org nak Q....

Manjer, Ekin (Kak Nok), Tort & Me.

4 orang ni kalu berjumpa citer bagai nak rak..Nak2 Manjer yang mmg bikin havoc kalu berduet ngan aku n kengkadang Tort suka kaco dia..K.Nok dah macam mak2m we all..hehee..ampun...
Kami KLCC Performing Arts & yg tgh tuh Suria nyew.. Majer ngelat sebab panjat tangga tuh..kalu tak dia lagi rendah!!! Hhahahaa..

Acara snap gambiau mmg perlu sbb nak buat perbandingan utk pjumpaan akan datang.. Ada yg dh slim, ada muka dah makin ,licin, ada yg tambah anak, ada makin gemok x lupa juger ada yg maintain mulut "biadap"..hehehhee..Tort tetap nak tido! Mak Hayam Fezy (baju coklat) bedak mampan!!!

With Fir my ex roomate before aku chow dr Uitm..With him macam2 benda yg jadi antara kita...Tuh semua aku jadikan sempadan dan kenangan & Fir walau paperpun aku tetap syg hang!!!





Bila penganjur Encik Ajak bagi taklimat. Dgr plan akan dtg bulan Nov nak g vocation kat Pangkor...Huhuhu..aku rasa cam jadijer sbb semua dh kijer kan..But aku????Jap2 nak check calender aku 1st ok!!!

Bergambar macam nam mati sebelom berambus dalam hujan renyai...Aku & Tort cam biaser kene berdiri kat blakang kalu tak dikatakan sabotaj kwn2...Mana taknyer korang bayangkan we all kat depan...Nampak tak semua2 tuh???
Related Posts with Thumbnails