Monday, May 18, 2009

Transformasi Remote ASTRO (Poning..Poning)

Malam sabtu lepas (16 may 09) , pak chu zai aku dtg umh nk melawat abh jam 9mlm katenya...da kol 8mlm,chu zai call n bgtau yg ia x dpt dtg umh mlm tu..

Tapi pd jam 1.30am,chu zai aku da smpai dpn rumah...aku pun bukak pintu.Kebetulan mmg org2 dlm rumah mmg x tido lg...

Kami pun sembang2 smbil chu zai aku btnye khabar abh aku...dlm sembang2 kami mkn minum sgale la..lyn tetamu kan...

Jam 2.30am kalo xsilap aku,chu zai aku nk blk...mse tu la die dok tarik something dlm poket seluarnye sambil ckp nk call cik gayah aku yakni isteri nya...Tiba2...tau ape yg keluar??? hahahaha nk gelak dulu...skali yg keluar REMOTE ASTRO da....
Die tkejot dgn kami2 yg dlm rumah ni pun tkejot tgk remote astro itu...

Apa lagi kan...kmi gelak ramai2...memecah kesunyian pg itu...Soklan2 kami pd chu zai adalah chu zai x rasa berat ke kt poket tu dsepanjang pjalanan nk ke kajang nih? jwpn nye gelak...hahaha...tbahak2 kmi gelak...then chu zai siap bgn nk tukar chanel astro kmi gune remote ia...

Anknye c iwan tuh gelak dan ckp ape la abh ni...chu zai ckp ponin ponin.... (pening)
hahahahahaha....

Msti org2 kt rumah chu zai aku tcari2 remote itu kan...or chu zai nk kalahkn kami dgn nk ade hp yg lg advnce dr semua....hihihi...hp org xde astro so ia nk hp yg ade astro agaknye....hihihi...

Chu zai jgn silap2 lg ok....hiks..

*Cerita ihsan mangsa pemerhati kejadian my cousin, Liana Azmi... thanks updated citer Hari Ini dalam Sejarah Zain...

3 comments:

.::EdDy BaNoD::. said...

sian..ting tong aku rasa dia

rizz said...

kah2 klkonyeee

peanutbutter said...

bengong pak sedara kita ni hahahaahaha...:P tu le gemak sangat...(kena-mengena ke nok??? hihi)

Related Posts with Thumbnails