Sunday, May 31, 2009

Nasi Minyak sana sini

Wow..cuti sekolah dah tiba so sana sini jemputan kahwin.... 30 & 31st May baru2 ni ada 2 jemputan kahwin... 1 from kwn office lama....Isnaidi & Sha yg aku rasa zaman aku kije kat EDP 7E depa bercinta tahun 2003 smpailah disatukan ke jinjang pelamin. Satu lagi, kwn kecik2 aku yakni jiran aku Linda yang melangsungkan persandingan kat Flat umah aku... Since Khmis lepas aku dah bantu sikit2 sebab aku close ngan family dia....

Anyway aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada kedua psgn mempelai ni dan hingga berkekalan hingga hujung nyawa... Giliran aku bila lagi??? Entahlah.....hahahahahahahawaw!!!


Aku & my sis juga Amoi Palica merakam gambar dgn psgn mempelai.. Linda ni kwn baik akak aku...Since sekolah smpailah kijer....

Group2 area umah aku..mcm x ckup korum coz ramai yg dh pindah n dh bahagia bersama kuarga tercinta..tgllah kami yang masih membujang.....


Linda yang look "Pinky" di hari bahagianya....

Is & Sha berarak...lawa nyer kaler baju...org ramai gila..panazzzz...

Mana lain?? ini je saki baki lelaki ED.P dolu..haishh..

Kami yang riang ria kat EDP dolu...Sadh (baju pink)..transform giler.. Fazlina..kwn sejak kecik aku n dia lah yg bwk aku kt EDP..Aku plak bwk Aim (kiri sekali)...


Is ckp aku sombong..mendiam diri..dia x sangka aku datang wedding dia.. Is, ni buktinya aku x lupa kwn2..oK...Bertuah Sha dpt Is..antara mamat EDP yg aku anggap paling baik...

Shay yang lama aku x jumpa..dia ckp aku diam jer....hehehe..diam x bererti bisu shay oiii....erm..Shay ko bila lagi???

1 comment:

rizz said...

cntek pngnten pompoan tuh edy:)

Related Posts with Thumbnails