Wednesday, June 10, 2009

Penyatuan dua jiwa- Rohaya&Soufi

Tarikh: 6 June 2009
Tempat: Kg Tarun, Lenggeng N9
Busana : Yon Ramzi
Solekan/Dandanan: Yon Ramzi & Rohaya

Segalanya terjawab setelah sekian lama menanti hadirnya cinta suci. pelbagai halangan ditempuhi tahun bertahun akhirnya Abu Soufi berjaya menambat hati Rohaya utk disunting menjadi suri dalam hidupnya.

Perkenalan yang diatur oleh sepupu sendiri membuahkan hasil apabila masing2 mendapat respon yang positif. Bak kata orang "kalau jodoh tak kemana". Ajal, maut, jodoh pertemuan di tanganNya.

Mengikat tali pertunangan pada Ogos tahun lepas setelah dari pertemuan yang singkat dan tidak mengambil masa yang lama akhirnya 6 June 2009 termatrilah penyatuan dua hati... Selamat Berkekalan hingga ke akhir hayat...amin... Ikhlas dari kami yang mendoakan...

Sayonara Yaya yang telah selamat sampai ke penempatan kehidupan barunya di Pulau Mutiara.Putih berseri dan suci di pagi majlis pernikahan yang disaksikan seluruh kaum keluarga tercinta.


Majlis persandingan yang meriah dan dihadiri ratusan dan juga memcecah ribuan teman taulan. Persandingan yang simple dan meriah di serikan dgn kehadiran semua sepupu tersayang... Peace!!!!

Antara temanku yang turut sama hadir memeriahkan majlis..Thankss Esh & Peet
Related Posts with Thumbnails