Tuesday, September 15, 2009

Iftar 2009 - Intekma & Tedd's House

Aku datang awak ke rumah Tedd coz nak tolong dia siap2kan majlis berbuka tapi akhirnya kene tolong siapkan kad2 raya nyer... U jgn lupa i punya habuan ok???? Tema "pot luck".. Aku bawak dessert agar2 & masak sayur cendawan & taufu telor. Kash & Irwan bawak masak tauchu daging n sayur (nak recipe), Waja dgn puteri mandinya yg dah kering bertuala (sedap..ajar cm ne nak buat), Tedd housemate tambahan sayur & sambal juga kuih2 raya jualannya (promote ker???) & Apau yg dtg lewat sikit sbb g buka tmpt lain dolu... Isis (My Tayunk) plak dtg lepas buka ngan bf nyer..ehem..ehem..ehem.. pas makan borak2 n sesi posing...haha..Alamak..semua theme raya berjubah berbaju melayu. Waja & Isis ok lah tema baju raya ketiga..Aku & Apau ni kes Krismas...
Layan 1st class oleh tuan tanah kedaung


Gathering yang sepatutnya meriah dgn kehadiran rakan2 ex FSP mcm last year tahun ni agak kurang sambutan.. Alasan yg dober oleh mereka ialah komitmen.. Logik???Ok lah tuh kot. Tapi ramai sokong 12hb tuh coz semua kata dh plan awal2 cuti bg sapa yg bertugas n ramai yg free...So...aku dh bgtau diorg awal2 bgtau sblm 8hb coz nk booking table tapi..11hb sorg2 bgtau cancel x dpt dtg atas mcm2 alasan..OK lah..paham...Kdg2 hanging gaks.. pastu, 12 hb tuh juga ada yg cancel saat2 akhir..so..membara gaks.. Takpelah... dr budget dlm 20 org lebey yg dtg hanya 14 org sajer...Ok lah tuh....Meriah gak ngan adanya Manja, Ogy dll... Thankss coz semua yg dpt hadir... Amoi (makin slim n sanggup dtg jauh dr Nilai), Farika (tetap dtg alau di mana jua tmpat), Rothman (tahun depan nk buat lg ker?), Nana & family (walau tgh sarat), Mek & rakan (Sarat juga...x lupa Hi-O), Adib & Zura (thankss..terharu), Ogy (thankss bwk edy jalan yg benar), Manjer (ko mmg best....ko ada cm cover 28 org), Kecik (agak hangin sbb x ramai ada), Dila (sgt teruja sejak mula2 di ajak) & Kechoi (ma datok..rambut panjang n gemok ko)... Thankss Korang...



Taukeh kelab tgh kira untung...cilaka, time ni lah tetiber lupa lak ilmu kira2 ni..Lemah dowh!!! Rothman x membantu pong!!! Macam memantau jer????

2 comments:

farish sinclair said...

hehe seronok tgok eddy n kwn2 enjoy jee.wish be there:p

shandye. said...

lama tak dengar citer pasal isis. haha...

Related Posts with Thumbnails