Wednesday, December 9, 2009

1001 Malam di Anugerah Skrin TV3 2009


Me & Lilo

Dapat VIP tix, why not aku pergi hahaa... Itulah citer nya utk ke ASK kalini. Pada mula ramai ajak tp macam malas but bila Lilo call bg tix vip agak berpikir gak n terus call Farid Kamil aka Tort. Tort mmg agak yg aku akan dtg n tak nak hampakan dia aku dtglah coz dia nak kenalkan aku pada ehem...ehem..ehem..hehehe... Aku sampai awal & tunggu Lilo & Nadzreen dtg coz tix kat dia. smapi je terus kami lalu kat "red carpet" and masuk dlm dewan PWTC coz show nak mula.. Sempat gak salam Tort kat tepi red carpet.

Acara anugerah berprestij ni agak suram but still OK. Dengan bertema Hikayat 1001 Malam, ramai yg dh mcm saudagar arab mabok hahhaa..but ada jugak yg ikut tema but aku je tak coz x sempat nak cari Jubah.. Belasah jer.. Paduan 2 pengacara Afdlin Shauki & Farah Fauzana selamatkan sikit majlis ngan keletah spontn diorg. Penyampai hadiah ramai yg x pandai handle majlis but nasib baik persembahan artis semua memuaskan (One Nation Emcee, Misha, Bob, Hattan, Jinbara, Aizat, Jac, Lan, Black & Dato Ct)

Syabas untuk drama TV "Tersasar DI Jalanmu" merangkul byk anugerah utama dan filem "Wayang" karya dekan Fakulti Seni dan Artistik UiTM (dulu Seni Persembahan my ex fakulti).

Habis show, aku lepak kat "posr party". Time ni org ramai sebok nak jumpa artis2 nak snap pic but aku teruja coz dpt jumpa kwn2 lama dan jumpa budak cute Pelakon Filem Wanita Terbaik FFM and ASK, Liyana Jasmay.. dia cute gilerrrrrrrrr!!!! Thankss Tort & Iqram coz korang perasan aku yg rabun x bwk spek.kalu x sure x jumpa walapun berdiri sebelah!!!

Persembahan dari Aizat (Pergi) &b Dato Siti (Balqis, Nirmala, Kupercaya ada cinta)

Me & Nadzreen..
Me & Liyana Jasmay yg cute gilo....jln berlenggang...

Sempat jumpa Ita...X abih betolkan baju nyer yg terbukak..haha..bangang tau.... Wey Ita, sat g aku nk tunjuk pic lama kita zaman hang tembun..wakakaka..

Tort & Banod..KLCC Performing Arts hahahha... Wey, pasai apa since 2000 kalu snap pic mesti posing sama n kedudukan sama.... Yang berlainan cuma saiz badan dan ukur lilit pinggang...hahhaa

Me with Apai & Mimi (My Starz LG 2008). Diaorg bank up singer mlm tuh.. Apai, terngiang-ngiang sore awk time "pandang...pandang..."!!!!

Pak Arab mabuk...haha... Yang ni pon sama, kalu posing maintain jer posisi sama... cuma pakcik nmpak kurus dari dolu2 yg tembun haha.... Bilo tgk pic ni, rasa x cukup "secukup rasa" sebab x de Manjelara..

Candid............

1 comment:

farish H said...

cnteknyaa liyana jasmay tuhh!

Related Posts with Thumbnails