Sunday, December 27, 2009

Krismas eve 2009 versi AVATAR & RASTA

24th Dec arituh macam biasa, Nestle half day so tahun ni ubah plan mcm 2 tahun lepas celebrate b'day kak Lina Buang but tahun ni plan sdn bhd with Wanie. We all tgk muvie citer Avatar. Disebabkan opis aku sebelah Cineleisure so no choice...itu je tempat yang dekat. Mula2 nak layan Muallaf but wanie nak sgt tgk Avatar. Ekceli aku x le teruja nak tgk sbb x minat kot tapi??????? Aku sgt2 suka siot citer Avatar ni... Aku anggap inilah The Best Filem 2009.... kalu x caya try tgk sebab aku ni yg mmg langsung x minat tetiber diam terkedu!

Balik tgk muvie, aku ngan wanie lepak kat Rasta TTDI with Boy Jaszle, EG, Shira, Kimie and Madi.. lepak2...borak2..yamca...gelak2....pehtu..balik..haha....Kami x leh nak celebrate x',mas eve coz kami bukan kafir hahaa....gitu...

Wanie, Madie & me.. sebok gak aku mengupdated FB guna I-Phone si EG

Eg, Boy, Shira & Wanie... muka x bley blah...hahaa


Kimi & Boy...Kimie ko nak jadi artis ke cam Boy??? malam2 pakai spek itam...? hahaaa

2 comments:

Fairuz Selamat said...

bukan nak ajak.!!!

farish H said...

omg shaz jaszlee.. minat die ahaks.kim slm ekk!

Related Posts with Thumbnails