Thursday, January 10, 2008

Salam Ma'al Hijrah ~ Semalam di Putrajaya

Awal Muharam 1429 Hijrah tahun baru islam! Now azam baru bermulalah dengan seadanya..
Apa azam tahun baru tuh???Tak payahlah nak tau coz cm riakjer..Kadang semua dok propa pasang niat thn baru tp jatidiri di takuk lama cmneww???

So lepak mana ek??"Putrajaya"!!!! Keindahan yang tak terkira dengan landskap banggunannya yang mmg indah!....Untung ler keje2 "gomen" ni dapat opis chantek2 tp jgn malas kijer udahler...!!!! Berbangga jadi anak Malaysia.... Ada dua banggunan yang mmg bg aku sgt cantik (yg lain ada gak tp diorg x bukak lampu so x nmpak sgt..hanjing!!!)..So jom usha!!!

Jambatan yang mmg gamai yg suka melepak kat sini... Cam gamailah meluahkan kata2 perasaan cinta kat jambatan niew...!!! Berhadapan dengan kompleks Kerajaan dan ditepinya tasik Putrajaya dan pada sini nampaklah Pejabat Perdana Menteri dan Masjid Putrajaya (yang lampunya udah tutu)

Apa orang gila ni buat???? Teka laki ker pompuan ker ponen ker?????

Istana Kehakiman..AKu pn tak paham napa nama dia cm gituh!!! Depan istana ni ada jalan lebau giler leh lah sapa2 nak main apa pun!!! Ada gak yg pendam hasrat nak buat video klip Bollywood smpai feeling2 pakai lengga dan larik2 pusing2 kat pokok ituewww




4 comments:

gadhogadho said...

I MISS MALAYSIA!!!!

(ditranslate sebagai "aku rindu/kangen Malaysia".. bukan "aku Ratu Malaysia" yea... manale tau kot2 orang indonesia salah paham)

teringat masa a few days before dtg jkt in jan 2006 dulu sempat posing2 kat putrajaya dengan che nab yang terchenta...

gambor talullah ke yg tengah amik gambo tu?

Zarina Shafian said...

GG ngase bukan Talullah aka My Along aka penutbutter hihihi... macam straight je badan minah tew... Along kan ke kurus... hahahahah....

.::EdDy BaNoD::. said...

ponen tuh..korg mana taw..
kwn aku ponen tuh muka potostat cm talullah

peanutbutter said...

fitnah! hehehe

sapew tew???

Related Posts with Thumbnails