Sunday, November 9, 2008

At Least jumpa gak Dayang

Sabtu tu aku kuar g Pavillion ngan my friend yg lama x jumpa si Yed (dia malu utk bergambar so x snap ah pic dia). Nak tgk wayang lah dok beli tiket n tunggu call time kol 11.30pm lepak kat StarBucks...dok tgk le org lalu lalang n aku ckp kat Yed x de ke org2 yg aku kenal???...So cm musan gak dok tgk org lalu lalang n tetiber Fiena datang dr belakang sapa aku.. Dia ngan bf dia yg selama ni aku dok dgr citer n lastly dapat gak jumpa... Tetiber gopenyer ada si Dayang gak.. Mlm sebelum tuh (time aku g ASK2008), diorg buat suprised party "goodbye" utk Dayang n aku x dpt ikut serta kerna kesuntukkan masa so bak kata org2 tua "kalu dh jodoh x kemana". Jumpa gak aku ngan Dayang before dia berangkat ke Penang utk mengejar cita2 nya...

Macam2 nasihat aku bg kat Dayang & bgtau dia jgn dok sedey coz bukan g jauh pun..G kijer kan but takper tunggu klehadiran aku kat sana maybe ujung December ni. Akupun mmg kerap turun Penang. Pada semua member2 toksah nak pilu sgt coz Dayang bukan g berperang but g kijer..Korang semua rajin2 lah jenguk dia kat sana n jgn le harap si Dayang ni nak turun KL sebuklan sekali...kopak gak kan...sekali sekala takpe lah..Anyway keep in touch ler Dayang...Kami di sini senantiasa merinduimu.... I'm sorry Goodbye!!!


Pose manja terakhir aku & Dayang sebelum dia berangkat ke Penang. Lagi bape bulan lagi pose yg sama gak maybe kat Penang n ntah2 time tuh Dayang sarat dgn emas tora ala mami jarum balik gelugoq....tu dia...!!!

Fiena n bf nyer...wow...rasanya blog akujer ada pic mcm ni kan???eh...tol tak????Anyway korg sweet sgt...Fiena hang dah bahagia now...Gua ntah bila lagik..cewah..paper igt pesan gua yer cik fiena....

Pada semua teman..tataplah pic ni utk hilangkang sakit windu pada Dayang..moga kalian terus merinduinya...jgn hangat2 taik cicakman jew..ahakss....Go Dayang Go...pasni ada ke election pilihanraya sekali lagi utk ganti kerusi "Adun Setiawangsa" ni???Sapa calon2 nyew???

1 comment:

deux said...

mmmmmm akhir nye dapat juge aku memakbulkan permintaan utk tgk wayang bersama dayang dan farid buat kali terakhir. ( akhir ker... semoga tidak ya... aku pasti suatu hari nanti....) aku doakan kebahagiaan ko kakak.. thanx banod semadikan gmbr ini. aku tetap comey takper...
aku syg kamuk dayang
ko tidak ketinggalan banod

Related Posts with Thumbnails