Monday, November 24, 2008

"Back To School" Annual Hi Tea


Aku bila dapat email bahawa theme utk Annual Hi-Tea Nestle tahun ni ialah "Back To School".., aku dah kerut dahi.. Mana taknya last year themenya "Muhibbah Party" so leh lah glam sikit but kalini aku mmg dah terbygkan gedung Kamdar!Aku nekad sebulan sebelom tuh nak ala2 pelajar sekolah rendah sebab rasa mmg cute jer..haha.. Ok..hari yg kunanti dah tiba. 21stNov 08 lepas jam 2.30pm bertempat di Hotel Hilton (sebelah opis aku jew), majlis gilang gemilang macam ala perhimpunan skulah pun bermulalah... Masuk jer, terus semua pandang aku n senyum dan x sangka aku terus ubah imej jadi budak2 hyper...Jalan lompat2..hahaa..aku igt aku jer but ramai yg dah muda kembali..so sweet!!!!



Pengacara majlis ptg itu Zainal Alam Kadir selaku "Pengetua" dan Serena C selaku "Student Senior"! Ades...Cikgu Alam mmg teruk tau habis semua org dia buli..

Dok leka2 makan ice cream tetiber gambar aku terpampang atas skrin besor tuh! Top10 pakaian terbaik katenyerk..Dengan kinja2 nyer aku naik pentas gaya budak umur 8thn terlompat2..hahaa..apa lagi aku menang sorak! Then mcm2 soalan maths Cikgu Alam n Serena tanya yg buat aku agak malas nak jawab sebab aku mmg ngantok tahap gaban dan cipan berbulu musang!!! Asyik2 dibuli ajew.. So aku couple ngan Misbah.. Yang x taha tuh kene "catwalk" together. Aku pun ngan bangga dok gendong Misz dan satu dewan terkezut berok dan bersorak semua.. (actually aku tahan sakit beb sebab Misz berat yarabbi..nak2 "airbag" dia tiuew)...

Menunggu dalam keadaan yang agak ngantok!!! Masih maintain lagi..maintain edy maintain!!!

Agak dah x tahan..aku pun x sangka cameraman snap candid pic ni..besor dan luas plak mulut aku dok nguap...hanjzzzz

Kes dibuli oleh Cikgu Alam & Serena C...Hampeh...hahahaa...

Me & Misz..posing..posing..

Gaya2 muka ala2 larat2 kan jua diri angkat Misz...siap lambai ratu lagi kami berdua..Kuatnya aku!!! Korang caya tak????hahaa....


Pasangan laki orang dan bini orang (bini n suami lain2 yew) yg menari atas kertas...hahaa..sangat x sesuaiss..Shidy siap bukak kasut lagik..Cover2 masing2 coz takut kene sailang ngan bini n laki masing2... paperpun awat hang x dokong zaiti shidy???

Persembahan terbaik ptg tuh..kalu kome semua nenghok sure gelak sampai terlucut suar dalam..hahaha..ak mmg x leh igt..sakit mulut akun gelak kuat2.

We all with Cikgu Alam yg spek dah macam Harry Potter..

My departments CBU with the Big Boss Mr Andrew Cooper AKA AC..AC di mana??AC di tepi...!!!

Gambo posing2 murid2 nakal kat Sekolah Nestle ptg tuh...aku maintain ngan props ice cream..hahaa..mmg cam budak kecik..dolu x merasa gini..yg pasti mmg costume yg ghoper nilah aku pakei time aku darjah 1-3..lpeas tuh darjah 4 pakei baju biru n suar pjg sebab pengawas!!!!

3 comments:

gadhogadho said...

riang ria tirana majelis opis kome ni....

ada ke saiz baju ko kat kamdar tu?

ko dulu pelajar terbaik sekolah henry gurney kan?

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said...

soo cute!!
bestnyer..
mengenang semula saat² di bangku sekolah!

AYIEnvy said...

tak ajak ayie :(

Related Posts with Thumbnails