Tuesday, March 10, 2009

Selamat Pengantin Baru Atom...

Di sini aku nk ucapkan Selamat Pengantin Baru kat ex roomate aku si Ikram Izzazuddin aka Atom & wife nyer Che An... Semoga berkekalan hingga hujung nyawa (smpai Atom kurus)...hahaa.... Majlis telah diadakan di Kelab Shah Alam & menyambut menantu belah Atom di Paroi Jaya, S'ban...

Inilah perjumpaan kembali bekas2 teman serumah...hehe..kontroversi kan..kami duduk serumah. Tapi parents we all semua dh tau. Kami dah macam 1 family. Ada juga yg x de spt Kak Iefa & Fatin Salwan yg sarat mengandung anak no 2 .....hehee... Kak Ayu, me, Manja, Nana (with anak dia Iman) bersama pengantin baru...

Persatuan bujang2 pinggitan yang mencari jodoh...hehee.... Sebelah aku tuh Chot si vokalis kumpulan "Bau"...yg popular ngan lagu "Warkah" (theme drama bersiri Cinderella) yang x lama lagi nak naik pelamin...Tinggalkan kami yg lain kanan sekali Armzeng & Farid Fadli...


Kumpulan Tangga..haha...kami pun tunggu jodoh nak kahwin..Aku with Fared (bukan farid Kamil coz gamai tol kawan aku nama Farid)& Kerol...Tapi aku rasa Farid kahwin dolu sebab merata gf dia..hahhahaa

Kami bertiga maintain gila...Nana je yg x solo...aku ngan Manja tgh tungguuuuuuuuuuuu!!!

Me with Raja Sehari....sehari ker?seminggu yer... Teringat plak kes hadiah beday aku 7 thn lepas kan Tom... Maggie...
Saper pengantin skang ni????Over lak pegang bunga..

Farid Fadli, Manje & me yg sering bersama dalam kedua majlis ni...Thankss uols....

3 comments:

rizz said...

heehhe cntek pasangan pengantin tuh:D

wan khairy said...

okey..
nanti ko pose..
aku ambik pic ko.
heheheheh..

Anonymous said...

leh tanye tak?? baca artikel u ada nama FATIN SALWAN, org mana tu ek??? Melaka ke?? brapa umo ek?? kalau betul or salah, kalau ada kesempatan leh email balik kat saya tak?? ape2lah82@yahoo.com ataupun add kat FB, juezta Ahmad Sobri.. nak sangat tau coz skang ni sy tgh cari kawan yg mmg nama Fatin Salwan.. thanks so much... maaf kalau susahkan awak.. Hanya Allah s.w.t yg boleh balas jasa baik awak.. - Juezta a.k.a Juraini

Related Posts with Thumbnails