Sunday, March 22, 2009

Penghargaan buat kalian yang ku sayangi!!!

Terima kasih semua...wah..cam lagu Afgan laks.. Aku sangat hargai dan kepada semua kalian yang mengingati tarikh b'day aku. Nak say satu2 nama sgt x terkira... yang ucap guna sms, kat Facebook, Myspace, Friendster YM dan juga ada yg kol...hehee..thankss.... Manjer org yang kol tepat jam 12.00am.... But ada sikit juga terkilan pada yang lupa... X pelah bz kot mengejar harta dunia dan maybe akhirat????Wallahhualam... Tiada istilah "celebration party" buat aku tahun ni dan juda spt tahun2 sebelomnya..cukuplah sekadar mengingati aku.... InsyaAllah aku akan kerja kuat utk capai whislist b'day aku....apa dia?? erm...rahsia!!!

Meraikan malan lunch dengan B'day boy. Zaiti, Yati, Shidy, Kak Ina & Syam, officemate yang rapat ngan aku....hehe..idea Kak Ina & Syam kot..Tempat kat Selero Nogori... Memamng selero den ni ha..Gulai lomak cili api daging salai, gulai rebung ngan perut & mcm2 lagilah makanan dr minang.... Mmg sinonim ngan aku... Kenyang...alhamdulillah uols...

Yed yang datang malam tuh belanja makan Secret Recipe cake dan lepak kat Old Town Bangsar South...Thankss ya!!! hehe.. Tapi time tu Joe, Fik & Shaft pun datang bagi cake but x sempat nak bergambar sebab sebok makan...thankss korang...Terharu sgt2...

Farisya yang dtg bawak hadiah...walhal tukang bawak jer coz mama dia yg bg..cute seh pic ni..aku suka...
Ni hadiah pemberian member departmen aku...Thankss Kak Wahidah, Kak Khaty, Abg Seth, Anidz, Kak Rosni, Kavitha, Eti & Dalilah...

8 comments:

Dr. Darren said...

ramai tul kengkwn u yg celebrate birthday u. meriah. wish i were there. ;)

Fairuz Selamat said...

me takde pun..

rizz said...

hehe beshnya byk eddy dpt adiah hikss:p

.::EdDy BaNoD::. said...

hehe..ala fairuz...
nak sbut semua x abish lah..hahaa..
ala..u pn wish lambat..

darren:..next year kita celebrate bsama k?

rizz: mana ada byk..x byk le..

Anonymous said...

i paling suke gambar amoy i bawak adiah!

elva said...

owh...

adekku si yed tu pun dtg meraikan eahh...

huhu

yeddie yed said...

hahahaha.. iye akakku yang chomeyl (^_^)....

RIDZWAN AHMAD said...

comel gler farisya tukang bawak hadiah..hehe.cam dia plak yg bagi kan.

Related Posts with Thumbnails