Thursday, July 23, 2009

Rindu giler rambut time ni



Sajer nak kongsi sikit kenangan lama.. Korek2 album dok kemas2 aku jumpa lah 2 keping gambo ni.. Nak gelak pon ada tp rasa nilah paling panjang rambut yang aku simpan sekitar tahun 2003. Time tuh aku baru abis study and nak tunggu Konvo... Aku 1st keje after study di Plaza Imbi kat company Convenience Shopping Centre Sdn Bhd (7-Eleven). Aku kije time ni nak tampung duit belanja diri and nak bayar duit konvo..


Nak bela balik rambut panjang camni adus..sengsara giler... Aku ni bukan leh rambut panjang sgt coz cpt rimas and nanti naik ruam kat leher... dah le tebal, lebat plak tuh. Time konvo pon rambut aku panjang and aku buat keputusan untuk gunting dalam ujung tahun 2003 bila aku rasa cam rambut byk gugur and rimas. Walau papepun aku rindu rambut aku ni yang time tuh feeling2 nak sama ngan Anuar Zain coz time tuh rambut dia pajang camni gak.. Semuanya tinggal kenangan manis bagi aku.... adus....syahdunyer..hehee
Pic2 ni time kat Taman Tasik Perdana time ada pertunjukkan landskap..

2 comments:

rizz said...

pnjgnye rmbut eddy hehe

maco said...

rambut tu kalu diikat, sure kuda jeles sebab panjang dari ekoq dia kan kan..(epon)

Related Posts with Thumbnails