Sunday, October 25, 2009

Goodbye PJ Head Office, Welcome Surian Tower Damansara

23rd October adalah hari terakhir semua staff Nestle mengakhirkan tempat berteduh utk mencari sesuap nasi di Head Office Petaling Jaya di Lorong Persiaran Barat. Kitorang akan memulakan periok nasi kami dlm mencari rezeki di banggunan baru di Surian Tower,Mutiara Damansara yang sebelah je ngan Cineplex tuh. Rasa rindu jugak kat PJ (mau tak, dekat plak dr umah aku n LRT) tapi teruja gak nk kije kat banggunan baru yang tenmpat nye happening tuh (rabak lah duit).
Wajah terkahir Head Office di Petaling Jaya. Syarikat CROWN tgh sebok dok mengangkat boxes archive.Nilah gambar new offive we all di Surian Tower, Mutiara Damansara


Penurunan bendera2 buat kali terkahirnya melabuhkan tirai kami di situ. Sedey jer kan!!! Macam time2 Malayan nak Merdeka saje.
Kami diberi masal selepas 12.30pm diarahkan utk segera mengosongkan bangguna yang pasti kami berempat antar terhegeh-hegeh yang turun sebab sebok dok buat diskusi umpatan kat atas hahaaa.....
Related Posts with Thumbnails