Sunday, April 13, 2008

Happy Birthday Hid, K.Aida & Baron..Merahnyer!!!

Lalala..sowey..jarang updated blog coz x de aktiviti yang agak menarik perhatian. Bukan tak g mana2 but x lalu lah setiap kuar jer nak buat blog... Tunggu ada citer menarik yang aku rasa patut dikongsi...hehehe...Lagipun keterbatasan kijer aku tak mengizinkan ditambah pula dengan malas utk menaip!!!

Dok tgk komen2 mespes..Hid menjemput aku ker party merah...Aku pun cam hairan..party apa ni??Seingat aku jemputan dari Hid cuma majlis kahwin abangnya dan Kak Aida bukan May ni..Aku cam pelik and kol Yana...Ooo...Besday party gupenyer, dah post bulletin..Sowey Hid x bacalah coz tak on9 time kijer..Komitmen yer dengan kerja..On9 pn time lunch kejap2 jer..Kang tak berkat time kijer dok main tenet..huhu..Lagipun paham2lah kijer aku yang memerlukan focus..

So, aku just bgtau Hid aku akan g kalu Cece g..(Walhal, cece jer yang boler angkut aku g..hehe tenkiuu celebi)...So..ptg Jumaat si Yana cakap tmpat sebenarnya (Luna Bar) dan mnjadi pensel kaler Luna..Plan ker Sunshine Club..Huh..paperlah janji besh!!! Ok gak sekali-sekala merasa tempat baru kan???

Party diadakan pada 11 April 2oo8. Sampai sana (ungkapan byk malas just baca kat blog Cce & Wan coz completed)...Aku nampak Wan, Fina, Dayang (windunyer), Achu and Amal....Heheh..per lg..peluk2 sakan coz lama x jumpa...nak2 Dayang....Bz nyerk...!!!! Apa lagi..cut cake (sedap cake Hid..banod suka homemade), nari2 ngan semua (tetaplah aku, wan & Dayang buat aksi nari bangang2 kami.hahaha....)...
Ermm..besh gak..lama x nari..Erm..citer byk x de..tgk jer pic..heheh....(Pic gan Wan, Fina xde..korang ada camera x nak snap..huhuhu...x per2..lain kali).Kak Aida mmg ratu malam tuh..hehe..Yana, aku leh kira baper jam jer kita bersama malam tuh..Umpama ko tak pergi....

Nilah barisan yang meningkat umur malam tuh.. Kak Aida, Baron & Hid...Happy Birthday...


Ni dia pic kontroversi..sapa2 yang paham tau2 jerlah..Aku no comments coz karang senang2 kene hentam....hehehe... paperpun pelakon undangan belakang tuh watak extra yang mmg berkesan!!!



"Blazing Hot" bak kata Cece...Merahnyer Mak Ngah..hehe...bagus gak..nampak ceria walaupun dalam gundah.!!!

Dah lama tak snap pic ngan Achu..huhu..akhirnya kan Achu..Jujurnya aku suka pic ngan Achu ni..tak tau napa..Tp, cam suka bangat!!!!

Ni dia...pompuan yang aku windu sgt2...Akhirnya aku dapat lepas windu kat pompuan byk AKA ni...Hehehe..


Ni dia..pic mesra alam kami..hehe..aku n Cece with Birthday Girl... Cake Hid buat sedap..Nampak kan Banod mkn byk????Heehehe..my peberet Chocolate Cake

4 comments:

celebi.net said...

pic yg last tu mcm aku jelita je. huhu

last call wan said...

huhuhuhu..
tue lah cam x da pic kita kan..
x per next time....
hurmmmm blog aku jer lah yg panasz...
hahahahahah...
siot jer..

hid said...

haha.. jelita ke cece?

takde maknenyer! :P

Mr Romeo said...

hahh kewl..hidup jgn suker keji
tak elok..

Related Posts with Thumbnails