Wednesday, April 23, 2008

Cendol & Jeruk Pulau Pinang Sedap no!!!

Melara Jiwa..Jiwa yang Kacau...Melayan Redup...Redup Kerinduan.. Cewah!!!! Tajuk lagu baru aku.. Album akan menyusul tak lama lagi..






Nikmatilah "Cendol Pulau Pinang"..ades...aku yang berpantang dalam minum ais aritu langgar semua nyer..Argh!!!!!!!! Bila lagi kan???

Makanan2 ni lah yang aku akan cari bila kat sana terutamanya "Jeruk"..kalu tak beli rasa cam dosa jer p Penang tuh.. Tak tau pasai apa...3 Tahun p mmg singgah beli..Huhuhu..Cheq suka lah...

10 comments:

peanutbutter said...

mana pulak jeruk mangga aku ni??? tak dpt pun..

.::EdDy BaNoD::. said...

kat umah Noraini Bahaudin kt UK perdana..rasanyer dier memborong..

wan khairy said...

wahhhh cuti2 malaysia jer ko kan??
hehehehhehe...
besh2..

EMILIA A.RAHMAN said...

Best yer aku yang kampung kat penang pun x sempat nak gie mamam cendol penang road lagi

gadhogadho said...

alahai... rindunyer cendol mesia.. kat sini pun ada cendol.. tapi rasa macam celanat!!

aikkk... mcm kenal je t-shirt ko pakai tu.... butik adidas plaza indonesia kan?? maheii tu...

Isis Natasha said...

tingin ngidam nak makan jeruk
tapi i tak boleh
sentap lah1
gi png tak bgtau!
*wink*

Fish of Pisces @ 5th_E said...

tudiah... ade blog la kannnn....

celebi.net said...

weeee naek ferry!

ed yidrusz said...

huuhuhu.. g penang x ckp pon..

http://ed85.bolehjer.com/blog

Helious Adri said...

aiyoo...cam kenal jer jeruk2 itteiw..kat bazar cowarasta ..azab la makan cendol ...

Related Posts with Thumbnails