Tuesday, April 22, 2008

Toy Museum Penang

"Jom p Toy Museum nak???? Aku tengok Jimmy pergi kat Trek selebriti"..Kazen aku payid ajak.. Aku pun dok pikir binatang apa tuh??? Ntah lah bosan gak x tau nak p mana...Motif nak g Penang ni saja jer nak g umah K.Ina coz lama x jenguk. lagipun we all ada meeting sikit pasal "Liburan" kita yang akan datang...hehehe.. Maklong, Makndak semua p Aloq staq...Bisnes2...kami cam mals..haha...kami orang muda2 p makan... Apa ada kat muzium ni???Muzium baru bukak ni macam koleksi patung dari pelbagai karektor... empat gak ler aku snap2 gambor kat dalam Museum ni... Ok gak ler.. Pikir gak since bilalah owner ni mula kumpul koleksi yang aku rasa tak banyak yang di beli kat luar negeri...Fuhhh..Ada patung tuh dah macam idop..Kalu malam2 ni tak ker dia ajak main "Congkak" sama2?? Walauwee..... Serem....






Tiga-tiga koleksi patung kat atas ni kategori 18SX... Sebenarnya banyak lagi yang menjolok mata tapi kang blog aku kene boikot!!! Tak diluluskan oleh LPFM.






















6 comments:

peanutbutter said...

aku suka hero babi itew..

peanutbutter said...

correction...salah fakta..museum ni udah lama bukak dah..masa aku pegi dulu tahun 2004 udah tercongok kat situ dah :P

.::EdDy BaNoD::. said...

tetap ader cekgu sejarah...
walhal last year kita tdo kt otel atea situ haram nk g kn????
paperpun byk patung yg kene rogg..

EMILIA A.RAHMAN said...

aku pun x pie lagi toy museum nie lagi cam beat jer

gadhogadho said...

hang nak lagi best hang pi TOYSAURUS kat blok M plaza.. besaq nak mampuih!!! hang tak caya hang pi tanya kazen hang si PB tu.

elva said...

toy musuem jek satu2nyer yg cs x pi lagik kt penang huhuhu...

x saba nk outstation kt penang lagik nk pi tempt tuh...

jelesss jekkk

Related Posts with Thumbnails