Saturday, June 7, 2008

Family Meeting


Macam biaser, family aku akan buat "family meeting" 3 bulan sekali but kali ni kerap sikit coz ada pelbagai acara n amjlis yang perlu kami jalankan. Bertempat di Hj Samuri Satay, Pak Uda aku selaku tuan rumah dah booke 1 VIP room utk we all berkumpul untuk meeting.

Agenda nya ialah majlis perkahwinan anak kedua yakni kazen aku si K.Aida AKA Mak Temak Lipat Kain..huhh..nama AKA tuh kazen2 jer tau naper..hehe..Majlis kahwin dia 28 June 2008 ni so hari makin suntuk.. Kami kumpulkan org2 penting shj utk membantu melancatrkan lagi majlis yang katanya bakal gilang gemilang..Theme purple but baju x ksiahlah nk pakai apa warna tapi yang pasti Tradisional!!!!

Dalam kemeriahan suasana meeting malam tuh (tp mkn yg lebey). Sempat jugak lah dua model ni posing hahaa...Perasan tak model tuh..Yang cute oinky tuh lah model paling malatop mlm tuh.. Gamai btol fans dia..Kalah aku... Kalu nak tau, tgn tetap maitain cm penyanyi nasyid!!


Aku ngan Wati sempat pose kat satu lukisan yang menarik ni... We all menabur fitnah bahawasanya Mamat ni lah yang mula2 mencipta Satay Kajang iniew!!!Kott....


Kelazatan Satay Kajang Hj Samuri yang tidak ada tolok bandingannya... Sebut Kajang pasti gamai akan kaitkan ngan Satay. Actually aku mmg selalu g kedai ni. Dolu2 kedai dia kcik jer, skang ni ianya makin "gah" di persada Pekan Kajang yang selalu buat aku pening kepala coz sesak!!! Haiyoo..

Keadaan meeting cam x berapa nak meeting. Pengerusi majlis iaitu pak Teh n pak Uda aku sedang rancak ngan agenda majlis perkahwinan Aida 28 June ni.. Macm2 AJK daj dilantik..drp AJK sambut tetamu sampailah ke AJK persembahan... Wati baru sampai jer dah dpt jawatan AJK persembahan...Ko ingat Watie, jaga persembahan bukan bikin prsmbahan...hahaha...Aku??? Biaserlah, "best boy" arituh..pengapit...Gasaklah pengantin lelaki bhw aku akan kipas diri sndiri..Spt mana yang telah berlaku sebelom ni.

Kaum bapa sibok ngan persiapan n agenda2, kaum ibu???huhu..pe lagik x habis2 bikin agenda sendiri. Makcik2 aku ni cam biaserlah...Gosippppp sesajer.... Ketua dia x asing lagi tudung purple tuh. Takyah aku beli magazine or papper, dia jer dah leh kalahkan Huzz...Nak Gosip sapa???Semua refer kat dia...Kadg2 tuh, reporter x tau dia dh tau dolu..Cam mana???

AJK makan kew??? Huish..tak kot.. AJK Publisiti..hehhe..Ni antara org2 kuat dlm majlis tuh nanti..Kuat macam mana aku x tau lagik..Tunggu jelah...


Mak Ndak aku x habis2 ngan teka-teki dia...Kalu nak tau, dok syok teka-teki (walaupun dh nak berambus), tetiber Pak Ndak aku tarik dia dr blakang cm Bapak tarik anak panggil balik..Hahaha....Nasib x kene tinggal kete macam dolu2...Hehhe...Tuhlah...

Nilah bakal owner baru Satay...Si Hajah Samuri dok sibok bungkus Satay. Yang pasti utk aku x de...Sentap!!!!!!!!!

Paperpun dua beranak ni gak yang cute..Pinky gurl!!! Tayunkku Feesya...

6 comments:

celebi.net said...

aritu blog wawa. ni blog ko pulak makan sate. nanti kan aku nyer entry pulak pasni

hid said...

lamenyer tak makan sate. huhu

Zarina Shafian said...

mak sapa ala2 reporter column gossipan tu nok hihihihi

peanutbutter said...

haiyo..mak aku...apa motif jari tu?

p y r o G R A P H E R said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wan khairy said...

sateeeeeeeeeee....
meriah kan keluargao ko...
satu padang turun.
hehehehhe...

Related Posts with Thumbnails