Sunday, June 22, 2008

Lepak di Istana Budaya- Laman Santai

Huh..lama tak menglepak ngan kengkawan. Lately ni aku cam bz gile ngan kijer2 & nak settle2 kan benda2 personal. Cadangan g melalak kat RED BOX ngan Zhezy dah lama terbantot dan akhirnya aku g gak... Karaoke cm biaser.Aku Zhezy, Arif & tut..(dia x kasi identitnya teserlah).

Bagai nak rak nyanyi, kami pun pulang dgn rasa bangganya dan diorg meneman aku membeli sedikit rencah persiapan perkahwinan kazen aku yg akan berlangsung dlm masa terdkat ni. Sian, mencari2 dan si "tut" tuh nak balik n aku ngan Arif teman Zhezy g Istana Budaya. Zhezy ada tugas di sana n aku ngan Arif leak kat Lama Santai. Besh gak melepak sambil menyaksikan persembahan artis2 spt Jac, Amy Search & Dato Ct dan familynya. Jgn tak tau Saerah & Saida pun buat show. Tunggu2 gak kot Ayie pun joined sama tp x de. Dalam erti kata lain konsert Family Pak Cik Taruddin..Wow..hebat. Sygnya aku cm malas nak snap pic diorg nyanyi coz udes malam kan?

Aku, zhezy & Arif melepak kat cafe IB. Borak2 pasal isu semasa n pasal mencari jodoh..hahahaa... X de lah, just nak kill time before Zhezy p menjalankan tugasnya n aku ngan Arif lepak ah kat Laman Sabtai nak tgk show free n makan free tuh... Dapatlah gak kuar dr terperuk kat dalam umah ngan stress kijer..

5 comments:

Mizz Atie said...

aihhhh tpegun ngan abg zizi je
kenal ek dia
x citer pon
dh r rindu mamat tu giler2
uwaaaaaaaaaaaa
nk ikotttt

peanutbutter said...

patut le ramei org kat situ semlm..

yed said...

ouh, ad konsert rupanya.. patotlah bising jer malam i g tgk teater pramlee tu..


bz bz bz bz....

>_<

celebi.net said...

cantek cekak ko tu. woww. sister! lol

Anonymous said...

bestnyer tgok org kawen!!
edy ble plak nk kawen..?
ngee..
-pojiepooh-

Related Posts with Thumbnails