Tuesday, June 17, 2008

Keluarga baru "Zain"


Congratulation aku ank ucapkan pd my cousin Kak Puj coz telah selamat melahirkan anak ke 5 nye di Ampang Puteri Hospital pada hari Isnin 16 June 2008. Baby boy yang seberat 4kg ke atas tuh dilahirkan secara operation coz doctor cakap agak besau sgt kot.. Paperpun tuh anak2 dia Fatin, Aiman & Nabila (yg maintain aku pgl adik), beshnyer korg dpt adik baru. Nanti mesti Pak Ngah cayang dia lagi dr korang...hehehe... Well baby yang x diberi nama lagi ni mmg cute gila (later aku updated if ada nama k?)

Akhir sekali nak say Welcome to the Club!!! Bertambah lagilah sanak saudara aku tahun ni. Feesya pun dh dpt cousin baru dia. Pada cousins yg baru mendirikan umah tangga, cepat2 lah korang timang anak k?? Pada yg sedia ada tambah2 kan lah lagi spy "Keluarga Zain" akan bertambah gamai dan meriahnya!!! To bakal pengantin Kak Ida & Watie so..next yr turn korang plak k???
Pic Kak Pujah yang aku snap seminggu sebelom dia bersalin.. hehhe...

2 comments:

celebi.net said...

x nmpak cam ngandong pon.

peanutbutter said...

huisshh...dah beranak si pujah ek? dekat rumah aku! dia dah keluar ke?

whoaa...besonya baby itew...

Related Posts with Thumbnails