Thursday, January 1, 2009

Liburan Malaysia - Port Dickson

Asyik g luar negeri jer, aku buat cadangan utk cuti2 kat area mesia jer. Pilihan budget kamin hanya di PD. We all stay kat Glory Beach Resort. Mulanya Costa Rica but ada masalah teknikal beralih ke location baru. Aku, Esh, Peet & Zul aka Suhaimi Ina Naim mai awal sbb nak check in hotel. Joe dll mai lmbat cz byk agenda... Shaft pada mulanya ikut serta tp tarik diri di saat akhir cz ada wedding kwnyer. Aizat plak dok berkamung kat airport Kota Bahru n tak balik2 sbb atas urusan kerja....Macam2 dogaan... Takperler Aizat, make sure honeymoon kita bulan 3 ni jadi ek.

Lepas lunch, we all lepak2 tepi pantai sambil pose2 manja.. Cuaca panas terik n aku x berdaya utk posing lame2 d bawah sinaran matahar yg akan membuatkan aku gelap...



Ada org dok posing ngan spek baru... Haishhh!!!

Syam Ismail & Peet pasti bangga dan terharu2 bila namanya dikiktiraf kat papan tanda ni..Kawasan anda yer????



Gigih ni masing2 membakar arang utk buta BBQ for dinner malam tuh.. Chef kami si Joe.

Posing ngan chef..hehe..

Kami berduet utk menghasilkan BBQ yg terbaik..yang pasti aku peet nyer smpai rentung cz api beso gila..hahaa..paperpun lazat gak....ala biaserler 1st time....


Lama2 aku dh mula rimas ngan asap2 yg mengkerumuni aku. Rambut aku n baju dh bau asap..arghh!!!!!!Selalu kalu ngan kazen2 aku dok mkn jer skang baru aku rasa betapa rimasnyer dok masak.....uuhuhuhuhu


Muka masing2 bgn dr tido..Joe dh siap2 mandi beli breakfast, peet ngan selendang tuala n aku ngan muka yg sgt sembab ngn mulot yg penoh..Peet bab mkn x pnh tolak...huhuhuhu
Related Posts with Thumbnails