Monday, February 2, 2009

Birthday in my life...ewah ewah!!!

Rasa belom terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Jadi pada insan2 yang ada disekeliling hidupku. Agak ada yg aku x updated harap maafkan coz terlepas pandang but paper pun Happy Birthday semoga panjang umur, murah rezekkk dan sihat sentiasa...

Pada 7 January lepas, genaplah usia 26 thn utk Syam. We all lambat celebrate n Yati & Daus buat suprise time kat Red Box Sunway! Ahaha..OK lah tuh kanz..At least ada org igt. Beday aku sok????erm... Azam beday dgr khabar nak kuruskan badan..Bagus!!! Aku sokong... Dah kurang makan lunch segala....Skang katenyer kain dh longgar pastu leh makan lunch dah...katenyer...walapun???? haishh... Aku dh ajar dh, azam bday kali ni sailang "ikan2 besor" utk santapan kita semua....

Hujung bulan January, x le ujung sgt 30 January, genap 23 tahun umur adik lelakim aku Azim. Eh umur ko sama ngan Anugerah Juara Lagu ek..senang lah aku hengat!!! X de istilah celebrate coz better dia bersama aweks tercintanya. Haha..dgr khabar dpt hadiah jam tangan malah.. Nak kalahlan Dato Ct kew????
Joe my friend dah bertambah angka umurnya pada 1 February. Rahsia..nak tau tgk je lilin kat atas kek tuh. Dia buat party kat rumahnya dgn dihadiri teman2 rapatnyer...Pelbagai mkan yg ada...rambang mata aku..Yang pasti bila acara potong kek, aku pun kureng pasti bday sapa plak sebenarnya??? Konpius...

Paperpun aku semoga semua suksesss.....


Alamak, dah masuk February...aku dh nak tua.....arghh!!!

2 comments:

rizz said...

hepi besday eddy..hihii

wan khairy said...

bukan makin tua...
makin cute dan matang lor!!
hahahahahah.....

buzday aku lambat lg...
tp adiah tahun lepas blom dpt!!
hahahahahh tuntut nieh.

Related Posts with Thumbnails