Tuesday, February 24, 2009

Kebanggan Filem Animasi Malaysia - Geng Upin & Ipin

Satu peningkatan yang baik utk Industri Filem Animasi Malaysia tatkala aku menonton filem ini. Teknik2 yang canggih di gunakan..Hebat jugak anak Malaysia ni kan? Walaupun tidak sehebat Hollywood but kita boleh berbangga dengan filem animasi ini... Aku tergerak hati nak tonton bila kawan aku yg selalu bz arituh cuti sem n free lah pulak... Izwwan AKA Wan ajak aku g so aku on je lah... Dah lama x hang out sama...Last tgk wayang tuh ngan dia time cite "Anak Halal"..bayang kan lama gak kanz??? Aku x nak ulas lanjut ttg filem Geng Upin & Ipin ni coz korang kene tgk sendiri... Bantulah sikit Industri Filem Tempatan kita....sapa lg kan kalu bukan kita.....



Related Posts with Thumbnails