Saturday, February 7, 2009

Ramai yang tagged...

Aduhai..sorry lah semua...Ramai yang tagged aku ni..Aku x sempat nk buat.... Jangan kecik ati ek...Aku just amik rambang jer..Kali ni aku pilih tagged yg Cs Elva bg...Simple sikit..Jom..



The Age Of The Coming Birthday



Carilh sendiri kat nombor2 tuh...Tapi x leh sampai 30-an ke atas ok?



The Favourite Place

Pulau-pulau.Tenang jiwa, santai minda...sangat meruntun jiwa kalbu....

The Place i would like to visit
Masjidil Haram...InsyaAllah... ini antara impian aku yang belom tercapai. Ada rezeki tuhan tak kemana kan?

The Favourite Food
Lauk-lauk kampung. Masak lomak cili api, sambal belacan...masakan Mak Long ku...Sodap bonar, rugi tak cubo!

The Favourite Things

Multivitamin and minerals supplement.Hahah..salah satu nyawa ku. Tanpa ini, rasa cam x sempurna pemakanan..



Nickname I Had



BANOD!!! Nama yg melekat kat bibir diorgg time study dolu...Nak tau??? Argh!! p tanya Abang Tort AKA Farid Kamil.
Name of My Love


Farisha Alya'a...HAhah..semua sudah mengerti yek....


My Hobby




Satu family besar aku pun x leh jum;pa binatang bentuk ni..Sure x lepaskan...Lalalala.

My Bad Habit


Panas baran!!! hahaha...tengah nak control ni.... Dalam usaha yang jitu..hehehee.

My Wishlist


Pakcik nak kayoooooooooooo!!!!!

4 comments:

rizz said...

wahh nak kayo katanye heheeh bolee jeeee:p

wan khairy said...

masak lomak cili apa kesukaan aku jugak!!! sodap!!!!

esh said...

i pon suke jiran sebelah umah u yg suke nyebok tuh a.k.a peecha!

.::EdDy BaNoD::. said...

name baru die "yah cowboy"

Related Posts with Thumbnails