Saturday, April 11, 2009

Mari makan Sate Kajang aka Birthday Peet

Plan dah lama before g Bandung akhirnya bersatu dan menjadi.. Thanks Esh yg byk bantu...nanti kita calling2 lagi yerk!Nak kumpulkan kami semua (Peet, Esh, Aizat, Zul) mmg agak sukar skang ni coz masing2 bz ngan kerjaya. Bila berkumpul selalu x cukup nak2 aku yg jauh dr mereka so nilah masanya. Yang idak dipelawa jgn kecik ati ek coz benda ni saja2 jew.Walaupun lewat sehari nak celebrate beday Peet yg jatuh 10 April (dah wish siap solat jumaat sama2).

Bertempat di Sate Kajang, we all lepak2 mkn je hehhee...actually cam x pnah lepak mkn sate same2 so apa lg cr peluang jew.. Asyik2 tempt sama je kan..ubah selera plak... yang pasti kami x janji nk pakai baju kaler lebey kurang sama yakni hijau & merah. dah jodoh tuh x kemana...Wahh!!!! Anyway x de apa yg nak cakap lagi cuma nak wish Happy Belated Birthday to Peet...

Birthday boy yang lapo...pantang nmpak makanan x penah tolak..Hebat!!!

Apa yang sonok sgt tuh pun aku x tau.... sukiaw bebenor!!!

3 Jejaka berbaju tema hijau....aku n aizat tetiber pakai merah sesamer...semuanaya tidak dirancang... Salah satu gambiaw peberet aku...Hijau di apit merah...

Ni pun reaksi muka yg aku suka..senyum dlm jujur..hehhee

Pic gila.... dalam tgh kete jalan siap nk amik gambo. Driver cam biaser selalu over WALAPUPUN, ada yg posing, ada yg gigih baring, ada yg terSEPIT dan ada juga yg pakai SEPIT rambut..Camner???

2 comments:

rizz said...

waa hepi besday to peet! ngeeee

wan khairy said...

peet..
epy buzday....
sedap mamam satey..

Related Posts with Thumbnails