Thursday, April 30, 2009

Transformasi - Dahulu & Terkini

Saja je nak kongsi kenangan paling sweet dalam hidup... kenangan lama hampir 10 tahun. Aku, Sis Iefa, Sis Diana...
Pic 1 zaman dahulu time aku menjadi student kat UiTM... Berlatar belakangkan empangan di Ulu Yam dan aku rasa pic itu diambil sekitar tahun 2001. Aku rasa nak gelak tgk pic ni..Selongkar2 jumpa juga...


Pic terkini pada 20 Apr 2009. Kami dipertemukan semula. Perubahan drastik antara kami bertiga...Segalanya berubah, aku kini bukan lagi student di UiTM, kami mempunyai kerjaya masing2, aku setia dgn tagline "Have a Break Have a Kit Kat", Sis Diana, model yang sgt cun masa kini...panasss!! & Sis Iefa bakal businesswoman yang berjaya....Amin... Segalanya bermula di Shah Alalm...

4 comments:

pyan KEMAIN™ said...

Skang makin cantik kan :)

.::EdDy BaNoD::. said...

sapa pyan??? i kew??

rizz said...

wahh reunion ktnya hehe :p

RIDZWAN AHMAD said...

tkdok beza pun..cumer skrg makin ayu kot...hehehe

Related Posts with Thumbnails