Thursday, May 1, 2008

Selamat Bertunang Shasha...1st May 2008


Selamat bertunang Shasha dengan pasangannya Iskandar (opss..lupa nak snap pic dia). Aku teruja nak g sebab adus...dah lama tak jumpa member2 lama aku (ex housemate aku zaman UiTM)...Opss..haha..dah tau paham2 yer.. Tapi tak ramai yang hadir maybe Sha x jemput ramai kot.. Tema "pink" sesuais dgn dia yang putih gebu tuh..

Bertempat di Bukit Jelutong (rumah barunya), aku sampai awal dengan kazen aku yang melakukan tugas mencantikkan Sha harituh dan driver selaku kazen kembar aku si Watie. Lepaks2 tetiber pintu bilik diketuk oleh "Mak Ayam Serama" si Manja.. Apa lagi riuhlah umah kalu ada Manja campur ngan aku..Hehehhe..lama aku x jumpa Manja... "Manja, satu ari Banod tido umah Manja kita p kijer sama2 k???Jangan lupa ajak Pakcik (Iqram Dinzly) sbb dah lama x memaki mukanya.

Tak lama kemudian datanglah sahabat karibku satu lg ni..Ni lagilah..last jumpa time dia awal pregnant tahun lepas masa sama2 buka puasa and skang baru jumpa..La....anak dia dah masuk 7 bulan...Huhuhu..mmg dia sgt majuk ngan aku...."Sowey Nana...paperpun aku windu Iman.."...
Nana datang ngan husband dia si Zaidi (yang aku suka2 ati tukar nama dia Manap x tau napa?)..dan anaknya yang comel Zafran Iman...Haha..barulah dapat jumpa Dydy dia kan???Alamak, Iman leh jadi bf Feesya...So..riuh rendahler majlis tuh.....Yehaaa!!!.

Wajah Sha yang berseri hasil sentuhan solekan oleh Kak Ya kazen aku. Aku cam suka lak tgk Sha with pink. Mmg sesuatu...

Sha & Manja... Pose gedik dari "Mak hayam" mmg tetap!!! Manja kamu biler lagik???Idak ke rasa tercabar sebab kita berduajer lon lagik ni.....!!!

Manja & Me...Suka benor Manja ngan pose "baru cucok silikonnya" yang ala Ifa Raziah ituew... Manja,dah lama kita tak pose ala2 artis "balik Umrah" kan???

My Happy Family!!! Opss...Kontrovesi..Me & Nana with anak dia Zafran Iman... Udah macam Family Photo plak..akulah Bapak Pembabtisannya....!!!

4 comments:

wan khairy said...

hurmmmmm chumel kwn mu itu...
hihihihi....

Zarina Shafian said...

wahhh nok nana dah kurus kata yetz... camne tu dia menguruskan badan tu nok....

.::EdDy BaNoD::. said...

kurus ker mender??
dia gemok ah..ko x nmoak secara mata halus lagik...
dia cover jer tuh..

peanutbutter said...

eh..kurus la tu, ko banding ngan badan ko mmg le dia nampak gemak. ok je aku tgk, comey je :D

Related Posts with Thumbnails