Tuesday, October 21, 2008

Balas Dendam di Karaoke Red Box Plus Pavillion

Ades.. dah lama rasanya tak hang out gila babias macam ni... Plan mmg nak buat lepas raya akhirnya termakbul... Ni semua gara2 Esh bising coz dh lama x melalak n nak balas dendam... Aku pun plan ngan dia, Aizat & Peet... Tiada pun halangan semua jalan lancar... Plan ada lg insan si Shaft & Apau but masing2 komitmen Open House dan juga Shaft yg bz nak pindah umah so x dapat dileakkan...

Aku pun dok call Am n then dia setuju ajer coz mana2 g pun aku mmg x leh nk lupakan dia begituh juga dia. Tapi agak pelik bila Am kata OK walhal dia x kenal semua2 ni cuma Peet ajer yg 1 office tp x pnah bertegur sapa.. pastu makin akrab lah..so..lehlah kita solat Jumaat sama2 yer???

Chail aka Ruzz plak watak tetiber coz mlm sblm tuh aku jumpa dia kat umah Esh dok beraya n sama2 p umah Aizat n alih2 train tutop so terpaksalah tido umah aku..ehhehe....ala..aku pn pnah rancang nak karaoke sama2 ngan dia so..apa lagi..pucuk dicita ulam mendatang....

Ermm.so..lepas ni we all nak kemana lagi??? Maybe ada rezekkk kita g vacation plak ok???Aizat....kompom ek next year Bandung or Bangkok!!!

Am, Ruzz, Peet, Me, Esh & Aizat..muka2 nilah yg bikin onar arituh! Am nyanyi 1 lagu jer coz mahal kami nak bayar payment dia..Almaklumlah artis jemputan...

Aku tgh duet ngan Aizat time ni...Gaser ada 5 lagu kot kita duet....Peet??? tetiber feeling2 nak bukak baju apesal??? hahaha.....

Kami nunggu lagu keluar....Yang pasti mic kalu dtgn we all...kim salam lah semua ek..

Pose sebentar sebelom pulang..ni lah group baru yg baru nak meningkat naik.. Aku penyanyi utama juga pemain rebab...., Aizat penyanyi kedua juga pemain rebana... Yang belakang tuh Esh penyanyi ketiga juga pemain gong and Peet penyanyi latar juga pemain recorder..bley???

Kat pavillion..teman ada budak "kayas" tuh beli jam baru uols..jam Guess!!! sapa jew???

Aktiviti biaser kami...gosip2....hahha... Kak Nurol Asiahtun gigi besi kalu bersuara..semua dok kene paksa gelak..tgk Esh, pe ntah yg sonok sgt tieuww...peet sampai nk tido...Mukiaw aku ttp mukiaw tak puas hati..At Least aku x selindung....
Related Posts with Thumbnails