Thursday, October 30, 2008

Liburan Bali 3rd day 26-10-08

Hari ketiga yang kutunggu2...Mana taknya hari ni lah nak g spa n nak p Tanah lot tempat yg mmg menunjukkan tema Bali itu... Paginya aku ke Pulau penyu di area Nusa Dua...naik bot sambil bagi makan ikan yg kebulur tuh...Aku rasa syiok but takut....haha..sampai di pulau tuh, dok posing2 ngan binatang yg aku pun x pnh pikir nak amik gambo...mana taknyer aku kan geli ngan ular n iguana so 1st time p manja2 diri nagn diorg ni..hehe.. Pastu kami ke spa...wow...relax....!!!!! Memanjakan diri dari hujung rambut sampai hujung kaki..adus..Asyik..... Mmg terasa selesa. Lepas ke spa, tema binatang lagi..sambil melawat kuil (x abis2 nak semayang), Yang pasti tempat ni dipenuhi monyet2 yang jinak..sampai je kat sana (ujan lebat), monyet2 ji terus terkam abg amin naik belakang nyer coz nak makan kacang yg we all beli (x sempat amik gambo coz terkesima)...Aku lak, takut2 nak bg binatang ni makan... Lastly kami ke Tanah Lot..wow..apa yg ada di sini?? Inilah sejarahnya...tgk pic ni anda pasti tau trademark Bali...Syurga shopping.Wow.....Malam tuh aku pun dok mandi kat swimming pool depan bilik coz musan..hahahaa
Posing sebelom naik bot nak p Pulau penyu ituiewww...panasn nyer tuahn aja yg taw..
Aku dok bg roti kat ikan2 pelahap ni..mak ai..apa...x de makanan ke dalam laut ni???

Muka2 "paksa rela" bila nak posing ngan binatang2 ni...ades....control2...




Keadaan di spa..adus..hasilnya aku nmpak segar bugar....Ish..mcm nak hari2 ajer..

Adus..serem siot..takut jer dia terkam..siap kejar aku lg...

Erkk..ni edisi dating kew??hahhaa.."U..lamew kew tunggu i??"..ahaksss!!!

Yang 2 ekor ni asyik tido jer..aku siap kejut kan peh tu dia sambung balik..yang pasti ada korg tgk monyet pakai eyeshadow???hahaha....aku rasa dia pakai "silky girl" kot..sebab dia fanatik kat Sh Aleya...

Korang tau apa ni???? ha..kelawar tghh tido...byk kan?






Suasana di Tanah Lot..Kuil atas air ni lah yg menjadi trademark Pulau Bali...Sambil menampakkan kehijauan padi huma aka padi bukit juga kebanggaan diorg...Kalu air pasang x leh g sini..mampus tenggelam...Sempat gak snap pic org Bali..

3 comments:

Dr. Darren said...

ishh.. xtakut ker dkt2 ngan munyit tuh?

talot said...

Thanks for coming Tanah Lot Bali

Visit : http://www.tanahlot.net

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said...

cutenyer munyit² tuh!
fun la!

Related Posts with Thumbnails