Wednesday, October 29, 2008

Liburan Bali 2nd day 25-10-08



Pagi2 dah bangun... Tourist Guide kami Pak Madi nak bawak tgk tarian Barongan...Aktiviti kami g tgk Barongan, lepas tuh g kat tempat canting batik & painting...Arini semuanya seni....huhuhu..pastu melawat Kehen Temple..Yang pasti nak masuk kene pakai kain coz katanyer masuk tempat suci..Ala..tutup aurat le...hehee..dan yang x kulupai, hajat ku sampai utk melihat sendiri keindahan Gunung Berapi di Kintamani..Ini gunung berapi yang aktif...Wow..sejuk nyer bukan main... Patu ke ladang kopi Bali...Malam plak jalan satu Kutta..mak ai..patah riuk kaki aku but asyikk bangat!!!

Pak Madi selaki Tourist Guide aku...hehehe...Dia pun suka no pakai kain..hahaa

Yang kelakar kene pakei bunga..haha...kejap jer peh tuh aku campakkan bunga ni...Cam ayu plak...hahaaAntara lukiasan yang memberi aku 1001 makna...

Kehen Temple..pelik bebenor kene pakai kain..Kak Ina udah ghoper pakai gown nak p Anugerah Bintang popular..hahaaa

Tuh gunung berapi Kintamani.. Time ni aku hangin ngan tukang2 jual yang paksa beli brg diorg..siap tunggu aku nak pose amik gambo..sampai kan aku maki "tepilah nok..aku x nak mukiaw kome masuk dalam gambiaw aku"..bley??
Macam2 perisa kopi yang ada..akub rasa sikit2 jer coz aku kan x suka kopi..huh!!


Jalan2 di malam hari kat Kutta beach..happening..alih2 time jalan2 jan lak...hahahaa

6 comments:

peanutbutter said...

best kan...bali??? :D harus aku pegi lagi...next year le

Beauteous said...

waaaahhh bessst nyeeerrr....nak pergi jugaaa..... :(

celebi.net said...

kak ina tu asal cam da tembam semacam je.

wan khairy said...

pak madi tue cam mak hayam jer..
hehehehhehe..

syoknya bali....

.::EdDy BaNoD::. said...

k.ina tembun bkn tembam....
mimas...aku nk g lg....x puas.teringin nk surfing...
bali mmg asyikkkkkk

Dr. Darren said...

uishh.. smp ke bali u berlibur.. meletop!! haha
;P

Related Posts with Thumbnails