Thursday, October 16, 2008

Majlis Perkahwinan Adik Cece


Wah..macam2 tragedi nak g Majlis Kahwin adik si Cece ni... Malas nak citer panjang coz bendapun dah jadik..Hari tuh mmg ujan sesajer..Aku risau kalau Zaila kazen kesygn aku ni tersangkut kat jln raya coz jammed but dia smpai pada waktunyer...


Nasib jalan Ok..AKu sampai sama dgn rombongan pengantin lelaki...Mak..datok..ramai giler org..Cece cakap kalu sampai konsep dia terus duduk coz meja x cukup...Jemputan ramai giler..Aku pun diri2..peh tuh jumpa Dayang n terus jumpa table..so we all makan ler...Hahaa...


Yang terkezutnyer..aku ternampak kelibat member opis aku dept HR si Yana..goper2nyer abang dia yg kahwin ngan adik cece ni..al-ksiah....!!! Putar2 kot tang tu jer....paperpun thanks Cece coz invite aku datang walapun aku balik awal coz tumpang orang..Hidop menumpang ni harus beradab dan sedar diri..hehehe..Selamat pengantin baru....Semoga kekal hingga hujung nyawa!!!Amin......

Si Zaila mengusha table2 kosong utk dia melabuhkan punggungnya

Ni antara family cece...tuh kelihatan pelakon Sharifah Shahira & kakaknya Sharifah Hazlinda..sepupu cece.. Mak Cece yang pakei slendang..
Me & my driver Zaila.. Thankss coz bagi aku "tumpang" ko..hehe..

Me, Zaila, Wan n Faz..antara yg hadir...


Nubhan & Rita Rudaini? erkkkk!!!

With Abg pengantin yang penat layan tetamu tapi sempay bg pose & tukang amik gambiau kami...hahaha......secara jujurnya tasbih tuh aku suka....aku dah guna! Hope kita sama2 mendapat Keberkatan...Amin..

Related Posts with Thumbnails