Sunday, May 18, 2008

Hari Bahagia Kak Aida & Abg Boy

Terlebih dahulu nak pohon ampun pada K.Aida coz x dapat datang masa time nikah. Gua balik kijer lmbt dgn keadaan takde mood (sbb ada prob kat opis). Anyway, Selamat Pengantin Baru buat kalian.

Bertempat di Banggunan Risda di Dewan Gemala Sari kalu x silap akulah kan.. Aku mulanya plan g ngan Cece dia nak amik aku tp plan tukar d saat2 akhir. Dia kepenatan jadi orang kuat sampai tertido umah Datin Poly. Katenyer tido kol 4 am..(Tolong cat dewan ker??). Pastu tunggu Datin Poly siap sanggul Nyonya Mener katanyerk..hehe...Aku kol cousin aku Wati so g ngan dia.

Theme turquoise blue mmg menggamit mata aku. Actually kaler ni dh ramai org buat but ni mmg kaler romantik bg aku.. Aku disambut oleh penyambut tetamu yang glam gituh berbaju kurung n melayu kaler ikutb theme.(juga yg ada persis Tuanku Abd Rahman). So..apa kata jenguk gambar2 yang sempat aku kongsi kat sini. Credit to Cece coz sudi kongsi pic2 ni. Gambo kat aku quality hanjjj!!!

Ketibaan pengantin sejurus beberapa minit aku & Watie smpai ptg tuh..Cantik & segak.. Bagai pinang jatuh di bwh, Mak Munah kutip nak buat makan sireh..opsss..apa niew??

Thanks Watie, kolah penyelamat aku arituh..Yang pasti agenda lepas kenduri ni paling menariks kan???

Kami yang menunggu Q sesi bergambar. Yang pasti berbaju Melayu & kurung Biru ituh ala2 pose menunggu bayaran.. heheh... Eh..Tunku Abd Rahman pun adew???Hensem!!!

Sesi bergambar pun dimulakan.... Sebenarnya ada acara pose campak bunga. Si Wan campak betol2 kat muka K.Aida ala2 balas dendam jew..heheh...Nampak tak pengantin perempuan tgh carutkan sapa ntah??

Sesi ngumpat mesti ada..Kusyuk tol mendengar kata2 ku ttg "Miss L Propa" yg bukan nama sebenar..hehehe..Hanya korg jew tau..opsss!!!

Kejelitaan mu teserlah. Scandal suci Club kita berakhir di sini yer K.Aidaku.. Dalam diam org pn x tau kita berscandal kan???Hahahha..Karaoke sure bley lagi kan????

10 comments:

ed yidrusz said...

huhuhuhu..
baru pasan..'incik aidy pon ade..

hid said...

wahh.. scandal suci katenye?

haha..

nway thanx for coming baron! :)

.::EdDy BaNoD::. said...

baron???
banod ah..nmpk sgt syg baron sowank

celebi.net said...

hahaha baron! hahahaha

ko mesti da tembam da banod oi. org tgk ko pon da nampak baron dah camne tuu.

eh, ape aktiviti lepas wedding tu huhu

.::EdDy BaNoD::. said...

aktiviti karaoke be2..bley??
pastu smpai kolo 12mlm we all jumpa photographer utk wedding kazen aku july nanti..discus pasal outdoor segala..

deuxelmyra said...

mmm seronok nyer kalau na dapat bersama. sory na keje... mesto seronok kan... ntah bile ar muke aku atas pelamin
hahahahahahhahahahah.... bole ker atas pelamin yu? hehehehheh....
ko banod bile nak berada atas pelamin tu...bukan jadi pengapit yer jadi pengantin...

hid said...

hahahha! maaf la banod. name korg dekat2 aa.. nie mesti agaknye hid baru pas edit gmbr baron time tuh. hahahahahha!!

:P

sila abaikan komen sy! :P

isk isk...

.::EdDy BaNoD::. said...

ala..i nak pelamin lain kaler putih n ada daun2 hijau..
bukan u ngan i ker darl??

peanutbutter said...

wah...meriahtullah!!

to the newly wed couple..boy and wifey,
congratulations! semoga berkekalan ke akhir hayat. aminnnnn..

wan khairy said...

meriahhhhh..
yeahhhh i x baling kat muka lah...
tabur kat kepala jer..
hahahahahaha...

Related Posts with Thumbnails