Thursday, May 8, 2008

Nasi Bungkus Brand CK???

"Hang beli apa eddy??" Zaiti (member opis aku) dok tanya.. "Aku beli deodarant Sanex ni, cam baguih ja aku dengaq...saja nak try. Awatnya???" aku pun jawab... Pastu Zaiti jawab, "ala, aku tak main lah brand2 kampong ni, aku main CK (Calvin Klein)..." Apa CK tuh???Cacing Kerawet ka???"... Sekali hang pa nak tau???

video

Haha..nasi bungkus yang kami tapau utk Zaiti akhir tuh ada plak CK AKA Cacing Kerawit sesat melilau..Haha...Tu lah..dok cakap besaq lagi..kan dah makan "Nasi Bungkus CK"..Aku ingat deodarant hang ja cap CK..nasi pun sama.. Video kurang memuaskan so perhatikan betol2 ok?..Hehehe..... Kami dah cop nama dia "Zaiti CK"!! Hikss


Nilah aku ngan "Zaiti CK"..pic ni aku snap time lunch kat Gardens. Time ni tak riak CK lagik..hihihi....

7 comments:

celebi.net said...

ader jugak rupanya sepupu sepapat si aizul

syam said...

mcm syiall....huhu.....aku dpt saksikan CK secara life!

syam said...

mcm syiall....huhu.....aku dpt saksikan CK secara live!

peanutbutter said...

tak nampak la pulak si monyet gampiang itew..quality video tahap cipan

.::EdDy BaNoD::. said...

nok..bukan monyet ler monyet..cber baca betol2

peanutbutter said...

hahahaah...tadi ko kata nak letak vid monyet tew..

aku dah baca balik & tgk the vid..geli siallllll..hidup lagi ek. ko tak suruh kwn ko zaiti tu..awetkan ck tu buat cucuk sangguinya? :D

hid said...

ermm.. tak nmpk pon cacing nyer.. ade ke? huhu

Related Posts with Thumbnails