Monday, May 26, 2008

Traffic Lights Night! Happy Birthday Fiena

Akhirnya pelbagai dugaan aku dapat gak sertai Traffic Lights Party Fiena ni. Bertempat di The Zon milik Dato K, acara yang bermula pukul 8pm bermula agak lewat berikutan kelewatan kdtgn yang laon. Akhirnya dg kata sepakat esh sudi g ngan aku...Aku dh tau dh dia nk pakai merah..Aku pada mula nak pakaijer apa baju yg ada tp cm tak menarik. Sempat gakler ptg tuh shopping kat Midvallley. Ingat tau Esh & Cece, aku x g Gloria Jeans taw p order air manggo juice! Kami diantara yang dtg awal mlm tuh selain drpd Zhezy ,Isis & Eyoi. Perut mmg lapo so makanlah sblm amik2 gambo..Heheh.... Nak ulas byk ttg party ni aku rasa tak perlu. korang leh jer link kat blog kwn2 aku Last Call Wan & Hid pasal A to Z al kisahnya..hahaa.....


Menunggu jangka masa yang lama membuat kan aku amkin bosan malam tuh. Rasa sempat p tgk AF n datang balik. Nasib baik kami menghabiskan masa dgn acara amik2 gambo..Alih2 AJK photo x jalankan tugasnya (sapa ituew???) Aku plak yg take over..Hasilnya pic model Toilet (kat blog last call wan) nmpak mnarik kan???

Beday Fiena tetaplah yang muka2 ni nyibuk..hahaa....

Birthday Girl Fiena yang tampak ceria mlm tuh..Semua org jadi kaler lampu traffic lights but dia jd tiang lampu coz pakai hitam. Takper hari istimewanya kenelah berbeda kan?? Lutfi & Zul jd apa ek sbb pakai hitam gak??? Lampu jalan kot???



Game yang sgt menarik malam tuh Monyet Beracun!!!... Achu mmg nak kene..Mcm dah plan lama jer nak kenekan aku, Yana & Fifi..Hehehe..Notty taw Achu..Sib baik we all sporting..Sekali sekala.. Sian Datin poly si Fifi jadi Dato Ct malam tuh..Mula2 kene jd tiru Ziana Zain, malulah plak..Yang pasti dia menang. Yana kene tiru gaya binatang..Aku siap warning "Wey, binatang yang halal dipegang jer ok???" hahaha.. Aku??Kene catwalk mcm kucing tp dah macam Azean Irdawaty dalam film "Saka" plak..Babias..hahah... Game ke2 ala2 maths kira2...Tolak kene jd tambah dan sebaliknya..bahagi jd kali..pening2.Naper ntah dah pakai kalkulator pun silap... Zhezylah ni!! pastu ada senarai baraang kene cari pada diri sendiri n mana2 lah..Yang pasti 1 list tuh kene cari "kondom"...hahaha..kontroversi group aku (Eyoi, Zhezy & sape ek? lg??) yang ada binatang ituh..hahhaah....


Nilah Banod nak nurunkan "Saka" dia...siot kan..takper2..org seni x leh malu..ekekee..Catwalk habis...Cam kucing Siam

5 comments:

celebi.net said...

aku ske baju kuning ko tu.
wah. skrang mmg kemana2 je suar tiga suku nih

hid said...

anda kucing bersaiz panjang. kekeke..

wan khairy said...

ko mmg kucing siam yg pjg...
hehehehehheh....
meow..meow....

apa2 pun besh...
tggu buzday berikutnya...

.::EdDy BaNoD::. said...

beday sapa lak kagik??hishh.nak kene beli baju baru lagilah gamaknyer..oo..ko pnyer ek??
cece, baju n suar tuh aku beli khas utk party mlm tuh..ala..ziana zain nk pakai skirt, aku pn nk pakai short gakss

peanutbutter said...

nice pics :D

Related Posts with Thumbnails