Thursday, May 15, 2008

Pot Luck yang tak berapa Luck!!!

Bila ketibaan kami yang x sabar2 ditunggu oleh tuan rumah si Shidy (Apt.....S.Alam..privacy sket yer umah..x lrh bgtau). Dok kol2 aku & Sham. Kami x abis kata otw..walhal aku baru naik kete Syam dari LRT Tmn Jaya nak ke S.Alam... Pastu kol lagik..kami cadang nk beli KFC, Shidy dok tanya " Weii..hang kat mana???Dok potong ayam ka??"..Jawapan kami tetap klise..."OTW"..wakaka...Aku taw lah kami artis hang x sabaq Shidy wei nak menanti ketibaan. So pic ni dalam lift. Shidy cam marah Sham naper dia dok tekan byk sgt tkt umah???? Sebenarnya, aku tersandar kat nombor picit lift tuh..hehe...

Ni Tuan Tanah Kedaung. Wahai Shidy, windu2lah kami yang sering nyibok menempel muka kat umah hang no..Pasni, x buleh lagi sbb hang dah "double". Tapi kami pedulik apa..!!!!hahaha

Opssss..Daus yang konon x nak org amik gambar dia....Aku x tahan statement dia kata muka dia cm Bradd Pitt??? Guper "Opah Citer Congkak" pun lom tentu lagik..Tangmana Bradd Pit pun aku x pasti..Tang kuku ibu jari kaki kot??? Yang pasti x sudeh2 ngan sweater "Zara Agus" dia tuh walaupun panas gadang... Sebenarnya nak coverina tummy dia n breast dia...Dahlah Daus, aku ada bukti...!!!


Tema muka aku yang ngantok hahaha...tetaplah ngantok kan.. Gampiang korg x nak snap muka aku..Kang org cakap watak aku x de lak dlm citer ni...



Kusyuk ngadap KFC sambil mengutuk Kak Azwan Ali..hehhee...KFC beli ngam2 (tp x cukup,aku rasa mlm tuh Sham nk tambah lg tp hayam cukup2)...Mana tajnya, igt Daus x joined..tetiber muncuk dh siap ada dlm umah shidy ngan muka yang x berapa nak cute tuh..

Ingat nak buat acara pintal tocang bulu kaki Shidy malam tuh tp x sempat bli riben..hahaha..Nasib hayam tuh aku mkn x de rasa bulu kaki..Daus kusyuk melelas windu kat Kak Wan kat Astro...Dahlah Daus...kami ada bukti.....

Cam bosan nyer ngutuk2 Daus, haha..kami p ah Pak Li kat Sek 7... Sambung lagik kutuk Daus..X tau napa sonok kutuk Daus. Tapi time tuh Daus mcm "tahan" untuk melepaskan sesuatuh yg dihajatil..Tupasallah Minah & Mamat ni sempat posing..Agenda Pak Li sbb nak tjuk n bgtau jalan n tempat kat Shidy yg x pnah g. (Yang pasti aku dh g tp x ingat jalan..ekkekek)

4 comments:

ed yidrusz said...

huhuhu..
best nye makan2..
len kali ajak la kite..
ekekke..
gurau je..
hehehe..

syam said...

nama aku SYAM la.... bukan SHAM...tak sesuai tau!

yed said...

yang pasti u dah tertinggal sesuatu psl i kan.. sentap!!!...

Anonymous said...

zigzag confirm traced instrument lina behaviors powder aloudask mandel brog boaventura
lolikneri havaqatsu

Related Posts with Thumbnails