Friday, November 16, 2007

Perkahwinan Ulung ujung tahun Zarina & Amin













10.11.2007..

satu tarikh keramat bagi kazen kesayanganku NorZarina & pasangannya Aminuddin kerana telah selamat melangsungkan perkahwinanya di atas dasar cinta yang dgrnya telah terbina hampir 14thn...uikss lama siot!!sebaya ak..ecehcehceh!!!
dalam masa 14thn tuh, mcm2 siot citer n problemanya..adehh tak yah ah tau..jom usha segala kemeriahannya...majlis akad nikah 10.am telah berlangsung d Masjid Keramat dan resepsinya 8pm di Dewan Au5Keramat. Nak say apa ekkk??
Selamat Pengantin Baru...Wa Caya Lu Mak Itik n Pak Itik juga Chill yg dpt daddy baru...
p/s:
Yang pasti time nak merenjis korang x tau yang mak pengantin (Mak Ndak )aku tersungkur kat tangga..wakaka..tulah, kepochi sgt..
Lagi satu Uncle kitaorg c Afiq AF5 (ala yang kedua tersingkir tuh) nyanyi ntah baper lagu ntah..hehhe..takper..show free...
Thankz for Wan, Fiena, Cece & Firz cz sudi hadir menghavbiskan makanan..sok aku kahwin g taw!!!..
syabas for sister pengantin Mimi Saliza coz samer2 bekerja keras untuk majlis yang sederhana tp meriah ini..apa jua konsep yang kita sama2 ketengahkan dan kita muntahkan segala idea pagi ptg siang mlm ( yg pasti selingan umpatan perluu)...bley ah kita jadi weeding planner ek pas ni..Syabas bg yang membantu!!!

6 comments:

.::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

adee!!!mmg meriah..sakit kaki aku weii

peanutbutter said...

meriahtullah...!!!!

.::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

syabas for sister pengantin Mimi Saliza coz samer2 bekerja keras untuk majlis yang sederhana tp meriah ini..
apa jua konsep yang kita sama2 ketengahkan dan kita muntahkan segala idea pagi ptg siang mlm ( yg pasti selingan umpatan perluu)...
bley ah kita jadi weeding planner ek pas ni..
Syabas bg yang membantu!!!

peanutbutter said...

wahhh...tima kasih liewwww...!!!
meq sefamily pun bertima kasih daun ketupat atas usaha kita sepupu2 bersamiawww...

peanutbutter said...

boleh le kita jadik wedding planner kan...

.::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

boler sgt2..impian akan jd kenyataan kalu kita "USAHA" dan tanpa ada carasan dr pihak ke3..x gituh???

Related Posts with Thumbnails