Saturday, November 17, 2007

Gathering@Berbuka Poser with ex student P.A UiTM


Ini cerita basi aku nak kongsi.. time buka poser sama2 gan member2 study dolu2 (performing arts uitm 200-2003) kat Monterez Golf Club S.Alam. Aku n Ekin @ K.Nok yg arrangekan majlis ni..mula2 tuh gamai lah nak togehter2 last2 nan ado..kami dpt kumpulkan 8org jerk..yg lain bz..but c Tort (Farid Kamil) yg bz pn leh jer luangkan masa..thankss Tort..ko mmg bagus n yg besh ko dtg awal gila.. (nmpak sgt ko lapa kan?)
sonoklah kita nyer gathering yang ciput ni..nana time tuh cm sarat dah (tahniah dia dpt baby boy)..
so borak2..lpak2..yang klakarnya mlm tuh aku dtarik oleh Tort ni nyanyi kat stage..mmg ler dh ada band kat club tuh..aku pn dgn sipu2 (tp cm malu tp mau) nak nyanyik..aku pn mntaklah beduet gan penyanyi band tuh..we all nyanyilah lagu "Nilai Cinta".. lagu zaman perang dolu2..sedap gak sore aku nieww!!!..

pas nyanyi dgn bangganya semua puji..katenyerk aku cm dh prepare awal2..cewahh!! mana taknya mmg kaki nyanyi karaoke..so..no hal..

lalalallalaa

1 comment:

.::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

next year nak buat betul2..hope semua dtg tau!!!

Related Posts with Thumbnails