Friday, November 23, 2007

Cup Cake yg Syomel!!!




Nak citer sikit about "Cup Cake Yg Syomel" ni..


Besh gak mkn dia. Mula2 time member ofis bg, cm x samapi hati nak mkn cz comel n nice gila gan decoration dia yg mmg ckup indah.. Aku sebelum mkn mmg nak tgk puas2..ades..nak "cabul" kek ni sampai pikir 44 kali..Creative kan diorg ni..Kalu nak save, beday sapa2 bg jer kek ni..wakaka..kedekkkk siot!!! (kedekut)



We all beli kat "Amcorp Mall"... Dia ada mcm2 designed n mcm2 flavour... Selalu au taste kat flavour chocolate & butter but kali ni aku try yg orange punyer...nice... Nak cuba??? Jom ke "Amcorp Mall"...





Ni lah yg aku dapat..Orange Cup Cake..cute kan???


Besau giler mulut aku ngaga..ekkekee!!

3 comments:

peanutbutter said...

cute gila!!! cupcake tu bukan engkau sialll...harus beli, buat hantaran pun cantik tu

.::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

sebenarnya ko nak ckp aku kan tp ko malu2 biawak pasir..
aku tawwwwwwwwww!!!!

w.a.w.a said...

orange cupcake tuh mmg lawa design dier.. cam ala ala sweet2 heaven jerk.. tapi yg coklat nampak cam lebih menggugat iman aku yg tak kuat nih

Related Posts with Thumbnails