Wednesday, November 21, 2007

Mood Cam Haram!!!

Ntahlah, minggu ni mood mmg cam ombak (bak kata ijam).. Kekejap OK..kekejap KO...
Tp hikmahnya aku byk blajar pelbagai karenah hidop manusia dr pelbagai usia..
Lpas satu,satu masalh yg timbul tak henti2..AKu ni mmg kuat tangani but ada 1 personal problem yg buat aku "down" seketika!!! Lari dr masalah dan terpaksa brcakap bohong utk memburukkan diri sendiri bg dibenci org..Aduss!!! Bila dipikirkan kenapa aku buat cmni???

Thanks gak pd sesiapa yg sudi membantu aku utk kuatkan diri & tabahkan hati utk meganggap semua ni "sampah" jer!.. Yang pasti, insan yg matang (walaupun umur jauhlebey muda dr aku) memberikan 1 nasihat yg wajar & aku "admit" kesilapan akuni.. Now!!! aku kene lebey beware dlm apa jua keadaan..

"Bagai kerak nasi", itulah hati aku... Yaaa!!! mmg ramai telah maklum (paling maklum sgt2 family aku sendiri) yg EDDY ni mmg baran orgnya... Se baran-baran aku pun nak lembutkan hati kalu kene pd tempatnya mmg ah cair..adess... (sesitip sgt kot???)... Biarlah dianggap & ditohmah pelbagai dugaan,umpatan & cacian...mereka yg rapat & kenal hati budi aku tau bhw jauh tersimpan di dlm hati aku ni ada 1 perasaan cepat kasihan & belas..Tak dpt aku nafikan ianya mmg ada...
Am I Right???

1 comment:

peanutbutter said...

minggu ni mmg semua org mcm mood tak bagus...

Related Posts with Thumbnails