Wednesday, December 12, 2007

10 DEC - Birhday Ijam Nemo (Ah Seng)


10 Dec..aku dh lama nak sambut beday Ijam (My Lovely Best Friend) ni together..Plan dah lama takut tak jadik jer.. Dia turun KL arituh dlm pagi gerak n tolong Ajim (adik aku) amik brg2 antar kl cz ajim nak abis study kat Poly Merlimau.. Muar gan Merlimau tak jauh sgt, tuh yg mintak tolong Ijam c beday boy ni..
Sampai Kl dia ngadu penat cz spanjang jln dr tol Sg Besi smpai kl jammed teruk n hujan renyai2 tak henti2 since pagik...

Dia ada sampai umah aku n katenyerk lepak umahjer cz malas nak kuar letih..Adesss....rosak ah plan aku...Plan nak ke KLCC alih bertukar ke OU Damansara cz Kl ni kegumpunkgan jammed nyerk..

Ijam amik aku kat opis n terus p Ou..ades..jammed gak.tp cz ada kete rosak..
Bermulanya dinner we all yg pusing2 cr tempat mkn n finally..we all setuju makan kat Thai Restaurant..Fuh..ngan menu green curry, tom yam n mcm2..alhamdulillah..kenyang... Thankxx Misbah derma sepotong kek "Resipi Rahsia"...hehe (terserempak Misbah my office mate)..
Aku bg prezent kat Ijam T-Shirt Giordano hitam..huhu..aku suka dia pakai shirt tuh cz mmg tau selera dia.. before ni my beday dia bg shirt Zara..ades..mahal smpai aku takut nak pakai..so buat simpanan sentimental value lah..


Tgk balik pic ni aku cam gaser lapar lagik plak..


Isok tuh pas tgk baby Farisha..we all p lah "shopping" kat The Curve & Ikano...besh...aku li aksut yg mmg tgh less giler harganya..apa aktiviti we all?? Jom tgk pic2 ni k?



3 comments:

Anonymous said...

lor..chinese ke

Ijam Nemo said...

wahhhh...
santekkkk blog...
malu la ada muka besdayboy...
boy lagi ker??

last call wan said...

wahhhh meriahhh sambutnyer...
ko update x lengkap ler...
pas abis tue g mana?
balik umah ker?
kat umah buat apa?
celebrate kan?kan?kan?
jeng..jeng..jeng....
kahkahkahkahkah....

Related Posts with Thumbnails