Sunday, December 23, 2007

Merry X'mas and Happy New Year!!!

Baru-baru ni, dept ofis aku ada buat tukar2 gift sempena X'mas yg akan menjelang ni.. We all buat awal coz gamai yg bercuti awal terutama sekali boss2 aku yang nak pulang oversea awal2 cz diorg kan sambut gayer diorg..

So awal pg aku dtg, terkejut beruk tgk ada plak pokok x'mas yang ngeri dicipta oleh boss aku si Andrew. Nak ku maki kecik ati tp bolehlah dr takde... Kol 12.30 acara bermula.... We all dah diberi selama seminggu mencabut nama siapak gerangan yang akan diberikan hadiah dan diletakkan kat pokok yang ngeri ituewww!!!

Aku dapat nama pompuan si Kow Ai Nah @ Rohana (aku bg nama melayu tatkala tgk dia pakai baju kurung). So acara tukar2 pun bermula...Mcm2 lah diorg dpt. Yang pasti hadiah yang didapati memberikan maksud menghina kejian dan ada kala pujian... "Mcm ada maknejer".. Kebetulan aku punya nama mmg Ai Nah juga yg dapat, so...we all cm istimewa umpama bertukar hadiah jer...!!!! Jom tgk gambor2 sekitar majlis yang huru hara niew..

Ni candid cam masing2 tak bersedia...Yang pasti aku tetap sedia!!! Bergambar kan dah macam sebati gan aku....cewahh!!!

Pokok X'mas yang ngeri yg aku citerkan tuh..Sialll jer kan.. Tu pokok hamjadah kat blakang aku..Muka aku ala2 cam nak ngeji pun adew tuh..Cam cover2 manja jew...ekekee..

Candid aku tgh bukak hadiah...Mula2 cam takutnyer apalah yg aku dapat..Cam tak sesuaiszzz jer...Debar2..Heheh..nak tau aku dapat apa????Aku dapat frame gambar siap ada cermin sekali..
Cam ada kene mengena kan gan aku????

Ni lah Kow Ai Nah @ Rohana..ekeke..tulah hadiah yang aku beli mmg khas utk dia... Aku suka sebab cute jer can dia..Cute kew?? Sebenarnya no idea nak beli apa! Tp aku nak benda tuh nmpak depan mata aku..Aku tau dia akan ltak kat atas meja dia..Aku bangga lah!!!


Ni si Mamat boss Sales Lee Yik Long atau aku kalu nyampah gan dia aku panggil Gigi..tgk jer Gigi nyeww...!!! Dia dapat apa??? Mmg sesuaiss gan Gigi nyer ituew... Berus Jamban bentuk berus Gigi..nak tau sapa bg?? Boss aku, Andrew. Katenyer sesuais utk masa depan..Hahaha...Maksudnya pas berus jamban leh ah berus Gigi ko ituewww!!!!!Ngeh..ngeh...ngeh!!!

Nilah frame yang aku dapat tuh..Cute tak??? cam aku suker jerk... Tema nyer "Cermin diri anda, adakah sesuais dan layak utk berdamping dgn picture di sebelah ituew????

4 comments:

hid said...

haha.. tajuk utama.. cerminkan lah diri anda sebelum anda dicerminkan.. hahahahahahha

gadhogadho said...

Itu le pokok krismas yang paling mesken hiba pernah aku nengok!!

.::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

yer lew..tapi pokok ni siap ada coklat2...

peanutbutter said...

elok le pokok hamjadah tu..drpd pokok semalu.

Related Posts with Thumbnails