Thursday, December 6, 2007

Kelahiran yang Dinanti-nantikan...


Farisha 1 Hari

Tanggal 6 Dec 2007 jan 12.21 am, my lovely sis dahpun selamat melahirkan bayi puteri seberat 3.2kg di Hospital Serdang. Fuhh...since 3Dec my sis dah masuk wad coz ada tanda2 kecil but ades..lamanya sampaikan aku tak senang duduk dibuatnya...Lama jugaklah budak tomey nie nak kuar..Agaknya dok syok kot lepak dalam perut mama diew..

Fuhhh..aku mmg setiap jam dan saat call my kazen nana, abg ipar aku dan semualah yg ada kat sana (cz aku kijer x dpt turut serta) tanya keadaan semasa my sis... akhirnya jam 12.30 Payed bg sms "wei..Banod, ko dpt anak buah gurl..Hahaha..tepat tekaan aku...".. Aku pn terus call Nana, Ijam n sms yg lain2...Lega rasanya...We all jangkakan baby boy coz dlm perut si budak ini mmg lasak sampai sakit mama diew..Wow...alih2, gurl..Alhamdulillah..mana-mana lah janji sihat dan selamat..

Now aku dh jadi uncle...Welcome to the club Farisha Alyaa Roslan... Please don't call me "Pak Ngah" k.. call me "Dydy"..ala2 Daddy lah..
huhu... Dydy Love U....Muahhhh!!!

8 comments:

Nick said...

hey you nah aku dah singgah ni... anyways tahniah sebab dah jadi uncle... tua banget lor sudah kamu itu... wahahahhaha ;)

peanutbutter said...

cuteness!!! bukan engkau!! baby farisha tu

.::DyDy BaNoD::. + Chiuuupp!!! said...

aku taw lah..
dia cute sikit dr aku..but uncle dia cute banyak..wakakaa

last call wan said...

uncle don skg..... ehh silap...
pakcik skg...bagus2.....
chumel anak akak ko tue...
cute mcm aku...
apa kena mengena?
kihkihkihkih....

AryBerry85 said...

aloo..sumie sangeklah budak tu >.<

me_RED said...

itu nama I..
ada copyright ke?
:-)
cute2

Ijam Nemo said...

yeay!!!!
Sempat tgk Baby Shasha kat kampung kan...
1st time ke Beranang... Cian mama dia... nasib baik tak makan bersuap.... HEWWWWW!!!!
Sonok makan ngan Kak Ya... cencaluk.... ulam.. ikan kicap ngan kari... yezzzzaaa!!!! lauk gitu la yang menambat hati kalau makan di kampung kan...
Apa pon... Baby Shasha very the cute... muka cam Cik Seng kan (Ijam ler tu) cam cina kan...
OOpppssss sowi Ila... muka anak ko ikut Bon (papa nyer)
ngeh ngeh ngeh.. tak itut muka hang... idung je cam Ajim...

IzamNemo .:Chiiiuup!!!:. said...

Syommmeeeelllllll baby Yaya..
Yeayyy!!!!

Related Posts with Thumbnails